Emma-Karin: gott nytt år

Hej! Är på bussen påväg till Jonna för att fira nyår där, super kul! Jag har på mig min fina klänning från BikBok tillsammans med silvermålade tippar, tights, lite silvriga smycken och eyeliner. Hoppas ni får en bra kväll, kram!

Bilderna strulade så det fick tyvärr bli mobilbilder :(



Vendela: Årsresumé 2013

Hej! Nu kör jag en kort årsresumé, det är nästan obligatoriskt. So here we go!
 
Januari, februari och Mars var bara jätte tråkiga och hemska för mig så jag tycker vi hoppar över dem och går direkt till April!
  
 
 I början av April så såg jag och Emma-Karin Jocke Berg(!!) och startade dagen efter det våran blogg med denna fantastiska video, haha.
 
 
Jag fotade i den underbara vårsolen
 
 
Vi var på Topmodel Event och träffade Jonas Hallberg!
 
Maj
 
 
Jag fyllde femton bast och såg då ut såhär!
 
 
Första dagen med shorts! Åh så somrigt med solglasögon, tunna kläder och min somriga klocka. Saknar!
 
 
Fortsatte fota massa med min kamera..
 
 
Fotade bland annat min fina syster!
 
Juni
 
 
Jag gick på studentmottagningar och på en hade jag detta på mig!
 
 
Gick på sommarlov i denna klädsel! På kvällen var jag och kompisar och såg Petter på grönan :)
 
Några dagar efter skolavslutningen så fick min syster hjärnvävnadsinflamation och det var typ den värsta veckan i mitt liv. Jag förklarade aldrig det för er, så jag passar på nu :)
 
 
SOMMAR!!
 
Juli
 
 
Thailandsresan blev inställd pga sjukdom, men vi drog till Skåne istället och hade det super :)
 
 
sol och bad :)
 
 
 
VI SÅG HÅKAN FÖRSTA GÅNGEN! AAAA
 
 
Vi njöt av sommaren :)
 
 
Vi åkte till Trollhättan och såg Håkan i Grebbestad, så mycket kärlek. 
 
 
En dag i Trollhättan så åkte vi ut till västkusten, så himla fint var det.
 
Augusti
  
 
Vi såg Håkan för tredje gången på en månad på Way out west i Göteborg!
 
 
 Såg kent 24e Augusti och jag har aldrig gråtit så mycket ever, det var så fiiint!
 
September
 
 
Seglade ut till havs med min klass och hade det hur bra som helst :)
  
 
Jag började med använda min kjol galet mycket :)
 
 
Jag åkte till Paris! Jag har fortfarande inte lagt upp bilder därifrån, oups ;)
 
 
Såg Oskar Linnros!
 
Oktober
 
 
Jag firade att det var höst med ett beroende av varm choklad :)
 
 
Jag fotade fina Emma-Karin på djurgården!
 
 
tog denna bild som jag blev Extremt nöjd med :)
 
November
 
 
Vi fixade en ny design!
 
 
Jag fotade ett Event på NK Details. På bilden med min mamma.
 
 
Såg Hästpojken, snodde bilden av Emma-Karin men den var ju så fin :)
 
 
Mörkret kom och jag började fota med blixt
 
December
 
 
Demonstrerade för antirasism!
 
 
Såg Håkan igen! Fjärde gången på ett år, haha. Som vanligt levererade han en dunder konsert!
 
 
Fortsatte fota en massa med blixt!
 
 
Firade Julafton!
 
 
Åkte till Idre med Emma-Karins familj!
 
Och nu idag så ska jag fira Nyår :)
 
2013 var året jag blev kär i Håkan, insåg hur jävla fucked världen är och blev feminist, jag började med mitt smink intresse, jag köpte världens bästa kamera, jag var på fantastiska konserter och jag har och varit med om massa negativt skit. Jag är extremt taggad på ett nytt år med nya upplevelser och människor som kommer gör skillnad i mitt liv. Jag ska njuta av detta år fullt ut, och skapa minnen jag aldrig kommer glömma.
 
 Gott nytt år på er!

Emma-Karin: vinter på riktigt

Hej! Nu är vi som sagt hemma i stockholm igen efter fyra heldagar i skidbacken, och det har varit såå kul! Det var verkligen roligt att få ha lite riktig vinter med snö, snowboard, pulka och kyla. Givetvis så följde kameran med, så här har ni några bilder från resan, kram!
 
Dimmigt uppe i liften.
 
Den dagen jag tog med mig kameran ut i backen var då jag åkte skidor. Jag åker både skidor & snowboard, men jag har åkt skidor längre och risken att jag skulle ramla blir då mindre, så jag vågade bara ta med mig kameran då.
 
Vendela i backen.
 
Just under den dagen så var det väldigt dimmigt vilket man ser väldigt tydligt på bilden nedanför. Riktigt coolt, men lite läskigt när man inte såg hela backen när man åkte.
 
 
Diiiiimma
 
Man såg inte toppen av berget nerifrån liftstationen.
 
När skiddagen var slut så var det på med myskläder och fram med böcker, mobiler och chipsen :)
 
Några dagar efter att skiddagen var slut så gick vi till Idres sporthall och spelade pingis och bowlade, jätte kul!
 
 
 

Vendela: Julklappar

Hej! idag har jag bara slappat runt och vilat upp mig efter en tuff vecka. Typ det enda vettiga jag gjort är att ha fotat lite av mina julklappar så jag kan visa er. Jag fick världens finaste gitarr, min biljett till Justin timberlake(visste redan om denna julklapp), smink, lite smycken, pengar och några andra små saker. Försökte stämma gitarren förut men då gick en sträng av och det är inte första gången jag råkat göra något sånt här. Fattar inte vad jag gör för fel? Jag ska i alla fall ta den till en gitarraffär så får de fixa strängen och stämma den åt mig, kommer typ aldrig mer våga göra det själv, haha. 
 
 
Ser ni vad fin gitarren är? Svart med vita detaljer, älskar't.

Vendela: Idre

Hej! Nu har vi kommit hem från Idre! Vi har haft det jätte bra och har åkt skidor/snowboard varje dag. 
Det blev en väldigt spontan resa för oss då vi bestämde allt någon dag innan vi åkte, haha, så därför hann vi inte riktigt fixa tidsinställda till er.. 
Men här får ni lite bilder från Idre! 

 

Idre

Hej! Just nu befinner vi oss i Idre med Emma-Karins familj. Vi kom igårkväll, så idag var första skiddagen, jätte kul! Vi har inget trådlöst internet här, utan får internetdela med våra mobiler, så vi ska se tll att slänga upp några inlägg här under veckan, tills vidare har ni lite mobilbilder från dagen! Hoppas ni har det bra, kram. 
 
 

Emma-Karin: God Jul

 
 
Hej hej. Smiter ifrån familjen några minuter för att önska er en god jul! Hoppas ni får en underbar julafton, kram på er!
 

Emma-Karin: Februari/Mars 2013

MIn dator har lagt alla bilder lite huller om buller under dessa två månader, så det är lite oklart vad som är från vilken månad, så vi kör en liten bildbomb från både februari och mars.
 
 
 
Jag utforskade fortfarande nya coola kameran och tog massor av bilder på lite allt möjligt bl.a hundarna, mig själv och snön.
 
Vi drog även upp till Idre för att åka skidor/snowboard. Och på onsdag så åker vi tillbaka, familjen, jag och Vendela, ska bli sååå himla kul.
 
 
 
 
Jag köpte även mina älskade älskade underbara dr. martens denna månad! Bästa skorna någonsin :)
 
Tog med kameran ut i skogen med familjen, och fick en hel del bilder!
 
 
 
 
 

Vendela: 23e December

Hej! Jag jobbade sista dagen på NK idag(det var sååå mycket folk och vi sålde som bara den!) och åkte sedan hem och har lyssnat på julmusik och slagit in presenter hela kvällen, så nu är jag väldigt peppad på julafton :) Jag och familjen firar ensamma hemma imorgon, vi ska baka pepparkakor, titta på kalle anka, öppna paket och äta underbar julmat! Can't wait! 
Throwback till julen 2004, fem bast var jag då, haha. 
 
 
 

Emma-Karin: Januari 2013

Jag hade precis köpt min kamera, och tog då allmänt mycket bilder, som kanske inte alltid var så där fantastiskt vackra. Men jag tog i alla fall mycket bilder på den fina vintern. Både i form av naturbilder och vintermats bilder.
 
 
 
Jag besökte även Fotografiska muséet och knäppte då denna bild på stockholm by night ;)
Vi i vårat kompisgäng hade massa myskvällar då vi spelade Just Dance (bilder finns, men dom är inte bloggvänliga om man säger så), twister och tog egopics med väldigt stark blixt.
 
 
Jag, Vendela & Johanna hade även denna photoshot där våran förra headerbild togs.
 
Sist men inte minst så tog jag även lite bilder på min underbara lillebror!

Vendela: Dan före dan föra dopparedan

Hej! Förlåt för att det är lite glest här, men vi åker hemifrån vid tio och kommer hem typ halv åtta, vräker i oss mat, förbereder för morgondagen och sedan däckar vi. Det finns liksom inte jätte mycket tid till att blogga eller fota, tyvärr. Men vi har det i alla fall super roligt på jobbet, det är bara det att vi blir så himlans trötta, haha. 
Hoppas ni har det bra och taggar för julafton, puss.
Här får ni fler av de bilder jag tog häromdagen:
 
 
 

Vendela: Do I want to know?

 
 
 
 
Rubriken är titeln till en av Arctic Monkeys låtar. Lyssnade på dem för första gången häromdagen är nu addicted. Så bra!
 

Emma-Karin: snart är året slut

 
Hej, som rubriken säger så är ju snart år 2013 slut. Därför tänkte jag göra en liten års-sammanfattning :) Jag tänker att jag väljer ut bilder för varje månad, och logiskt nog tänkte jag ju då börja med Januari. Så, här ovan får ni ett litet smakprov från Januari, resten av inlägget publiceras inom de närmsta dagarna! 
 
Nu ska jag i alla fall sova för att orka med morgondagens jobb på NK. Ska bli jättekul men lite stressigt haha, godnatt.
 

Vendela: Äntligen Jullov!

Hej! Nu har jag jullooov! Det firades med att äta pizza och vara barnslig med mina kompisar, finns ju inget bättre. Dock så kommer mitt lov inte börja särskilt avkopplande då jag och Emma-Karin ska jobba lördag, söndag och måndag på NK Details under julrushen. Men det gör inget att det är stressigt för det är så himla roligt och vi kommer få massa pengar :) 
Slänger in ett litet smakprov av bilder som jag tog förut, ni får se mer imorgon. Puss och kram!
 

Vendela: Pictures

Lite olika bilder från Weheart it.

Emma-Karin: instagram

Hej. Idag här jag äntligen lämnat huset och gått till skolan, eller ja åkt in till gamla stan. Vi gick nämligen runt där och fikade, gjorde små uppdrag och kikade på julmarknaden. Jag fick även med mig världens finaste jeans och en fin julklapp hem. Väldigt mysigt. I brist på nya ordentliga bilder får ni några från min instagram @kentflicka




Vendela: 18/12

Hej! Idag har varit en super bra dag. Idag var det julbord i skolan, Och nu på eftermiddagen har jag bara dansat runt med musik och även kollat en del gossip girl. Ska precis avsluta dagen med yoga och lite läsning av nya vecko revyn. Puss! 
 
 
 

Vendela: Baby we were born to run

Bruce springsteen - born to run
 
 
 
 
Jeansskjorta från Ivyrevel - Tjocktröja från JC - Byxor från Bikbok - Mössa från H&M - Kappa från Asos - Dr. Martens.
 
Oj vad jag stressade för att få dessa bilder innan det blev kolsvart ute.. Fick redigera brutalt för att man skulle se något på bilderna, haha.
 

Vendela: Curls

 
Är lite uttråkad nu när jag inte har en egen dator, så jag lockade håret. haha. 
 

Vendela: Måndag

Hej! Jag stannade hemma idag från skolan för jag kände mig inte helt hundra i morse och blev lite rädd att Emma-Karin smittat mig. Men det är lugnt, jag mår bättre nu :)
Jag ska snart iväg till tandläkaren, och jag hoppas på positiva besked. Ha en bra dag!   

          
 
 
 

Emma-Karin: Håkan

Hej! Som Vendela skrev så har jag blivit magsjuk, vilket suger. Men nu mår jag lite bättre så det känns skönt! Tänkte bara slänga in ett litet "jag lever inlägg", och passa på att säga att Håkan-konserten var fantastiskt bra! Åå, han spelade så mycket bra låtar, underbart!

Som ni säkert förstår så har jag ingen riktig ork att uppdatera och så nu, så jag börjar blogga som vanligt igen när jag mår lite bättre! Kram.


Bild från Håkan i lördags :)

Vendela: Gårdagen

Hej! tänkte dra gårdagen lite kort. Jag och Emma-Karin möttes upp och gick till torget vid slussen. Lyssnade på lite tal och stog bredvid Thomas stenström. Jag skojar inte. Han var precis bredvid oss. Sedan så promenerade och ca 2500 andra människor iväg till medborgarplatsen skrikandes bland annat: "Vad ska vi göra? Krossa rasismen!" och "Inga rasister på våra gator". Det var så himla skönt att få skrika ut lite av det man känner mot allt rasistiskt. Vi lyssnade sedan på lite fler tal och stod bredvid THOMAS STENSTRÖM IGEN! Asså vad är oddsen? Vi ville gärna gå fram, men han var liksom med sina kompisar så vi skulle bara störa och vara jobbiga.. Men ändå! Jag har honom på film i alla fall :) När allt var klart satt vi på Burger king i två timmar och försökte tina upp lite. Begav oss sedan till Hovet och var på en underbar Håkan konsert! Vi kommer skriva mer om den sedan när vi har typ samlat oss lite, haha. 
På kvällen åkte vi hem till Emma-Karin och kollade på alla videor från konserten och skrattade så vi inte kunde andas när vi hörde Emma-Karins fantastiska sång i varenda en av hennes filmer, haha. 
Tyvärr så har Emma-Karin har blivit knockad av vinterkräksjukan, lilla stackaren. Men himla tur att hon inte blev sjuk igår så hon hade varit tvungen att missa konserten. 
 
 
 
 
 
 Video från min instagram

Emma-Karin: ny klänning

 
 
Denna fining fick jag med mig hem idag från BikBok. Så söt, och dessutom med 30% rabatt! Detta blir min julklänning i år, och den kommer nog att matchas med mörkröda läppar, tunna svarta tajts och diverse smycken :) Bättre bilder kommer!

Vendela: Fredagen den trettonde

Hej på er! Fredagen den trettonde och även lucia idag. Så mycket hade kunnat gå illa när jag lussade med alla nior idag, men det gjorde det inte. Det var faktiskt väldigt roligt.
Efter allt lussande satt jag och spelade gitarr i en timme och lärde mig fem ackord, haha jag är asstolt! Efter det hade jag matte, käkade lunch och åkte därefter in till stan och mötte upp med syster. Vi köpte julklappar och tog sedan en fika med mamma. I kväll har jag lyssnat på Håkan hellström och tittat på High school musical, haha. Asså så underbara filmer :)
I morgon är det dags för Håkan och jag är så taggad, bjussar därför(och pga brist av andra bilder) på en bild från Håkans spelning i Grebbestad. Bästa dagen.

Vendela: Julmys

Hej! Idag har skolan varit riktigt slapp. Det enda vi gör nu är att kolla på film och äta massa gott, haha. Efter skolan så åkte jag till stallet och sedan in till gamla stan för att kolla på när en närstående till mig var med i en av luckorna i Gamla stans levande julkalender. Det var så juligt och riktigt fint :)
som sagt så kan jag bara leverera mobilbilder nu för tiden, tyvärr.
 


Emma-Karin: lucia

Hej! Just nu sitter jag hemma hos Johanna, hon är i duschen så passar på att blogga lite. Efter ett extremt oflyt med bussarna så tog vi oss till Johannas stall där jag satt med och tittade när hon red. Därefter åkte vi hem till henne med donken och käkade framför Gossip Girl. Mysigt :) 
 
Imorgon blir det att gå upp tidigt p.g.a luciatåget. Men det ska bli lite kul att klä ut sig hehe. Jag har verkligen gått in för min roll som tomtefar och kommer att ha både tomterock och lösskägg m.m. Haha outfitbild kommer. P.g.a att jag bloggar från Johannas dator så får ni bara en gammal bild från förra året. Jaja, ha en fin kväll!
 
 
 

Emma-Karin: Christmas

Bilder från We Heart It
 

Emma-Karin:

Hej, alltså usch på folk ibland... Som ni har säkert har läst så blev ju Vendela dator stulen igår, så jag ska verkligen försöka att blogg bra nu. 
 
Idag har jag tränat på gymmet, myst framför Gossip Girl och fixat lucia outfit. Vi i nian står för luciatåget i år och jag ska vara tomte haha, så nu har jag letat fram alla gamla utkländningsgrejer. Kommer sova över hos Johanna imorgon kväll, då vi ska vara på skolan klockan sju, och jag bor en timmes bussfärd därifrån, så jag kände bara att nej jag tänker inte gå upp klockan fem... 
 
Tänkte göra som Vendela att dela med mig av min önskelista, även om jag i stort sett bara tänker önska mig konsertpengar i julklapp av min familj, så skulle jag inte tacka nej till detta.
 
 
 
 

Vendela: -

Hej allihopa. Vad många det är som har tittat in hit de senaste dagarna, kul!
Tyvärr så blev min dator stulen igår när jag och Emma-Karin satt på Espresso House. Eller ja, min väska blev stulen som innehöll bland annat datorn. Jag är så himla ledsen och arg över detta då jag hade ungefär 20-25 tusen bilder och massvis med filmer på den datorn från de senaste åren. Jag har som sagt varit så ledsen och arg över det här, men jag ska verkligen försöka att inte låta det tynga ner mig för mycket, det är ju trots allt bara materiella saker och minnena finns fortfarande kvar. Men därför så kommer jag endast kunna mobilblogga framöver. Jag vet inte riktigt hur det kommer lösa sig med dator och sånt, eftersom det var en skoldator så blir det lite krångligt. Men jag har gjort polisanmälan och om jag har tur så insåg idioten att det var en skit dator och dumoade den någonstans, så kanske någon vänlig själv hittat den och lämnat in den till polisen. Hoppas!
 
Puss på er

Vendela: Dear santa..

Real Techniques starters kit // Real techniques powder brush // Real Techniques setting brush // NYX mineral matte finishing powder // NYX HD photo concealor wand // NYX Jumbo eye pencil, frensh fries // Kent skivor // Bomber jacka "Tara" från Nelly.com(märket Only) // Canon 28mm f/1.8 

Detta önskar jag mig i julklapp! 

Emma-Karin: min finaste

 
 
Lite bilder på vackra Vendela som jag tog när vi var på Djurgården i höstas :) Du är så fin min vän.

Vendela: Throwback: Sommar med Håkan

 
 
 
 
 
 
 
Peppar lite inför lördag med en throwback till sommar konserterna. Han är ju bara så himla bra.
 

Vendela: Måndag

Hej! Äntligen börjar plugget lugna ner sig! Idag har jag i stort sett bara ätit massa gott, haha. Våra betyg sätts på torsdag så vi har inga mer inlämningar/prov, Jippi!
Jag sitter nu i min säng och fixar en önskelista till julafton med bilder och allt så att familjen vet exakt vad jag menar. Tänkte jag kunde visa er senare vad det är jag önskar mig :) 
 

Emma-Karin: 8 dec

Hej! Haha, precis som Vendela har jag haft en riktig pluggdag, typisk söndag. Avslutade i alla fall dagen med fotbollsträning, riktigt skönt :) Tänkte gå och lägga mig nu, men bjuder först på en liten bild som jag tog igår med lååång slutartid. Kul att testa lite nytt, godnatt på er!
 
Canon EOS 600D // Canon 18-55 mm 3.5-5.6/f

Vendela: Andra advent

Hej! Andra advent idag, jag säger som alla andra, gud vad fort tiden går. Idag har pluggat heela dagen. Så himla irriterande att behöva slösa en hel dag på tråkiga saker.. Men jaja. Nästa helg kommer bli underbar så det gör inget. På fredag blir det en runda på stan med Mamma och syster, på lördag så ska jag vara med i en demonstration på dagen och på kvällen så blir det Håkan Hellström på Hovet. Längtar lite lagom mycket. 
 
 
 

Emma-Karin: winter coats

 
Dessa tre kappor tycker jag är grymt fina, speciellt den till vänster. Älskart! Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Vendela: Underbar fredag

Hej! Jag har haft en super mysig dag. Slutade skolan innan lunch och åkte hem till Johanna med Emma-Karin och Jonna. Vi åt massa gott och kollade på Perks of being a wall flower(läste ut boken igår och började gråta, seriöst underbar bok) och typ låg i en hög och bara degade. Och nån gång där så började första snön falla och faktiskt ligga kvar på marken, så fint. Åkte sedan hem och gjorde yoga och resten kvällen har spenderats med mamma och pappa framför idol finalen. Underbar fredag.
 
 
Testbild från igår

Emma-Karin: christmas lights

Hej! Fredag imorgon = halleluja! Först ska jag träffa lite kompisar och sedan åka med familjen på julbord, mycket mysigt! Hoppas eran dag har varit bra, nu sitter jag med lite tända ljus + fin adventljusstake och ska snart göra mig i ordning för kvällen. Godnatt på er.
 
 

Vendela: I see truth somewhere in your eyes

 
 
 
 
Rubrik från Mirrors - Justin Timberlake
 
Okej, nu har jag testa på det HÄR igen. Även om jag inte är nöjd med det här heller så blev det bättre den här gången! Jag gjorde lite annorlunda och redigerade den på ett helt annat sätt. Och jag gillar att jag inte är helt perfekt utan ser lite awkward ut. Kommer definitivt prova detta igen tills jag är 100% nöjd med resultatet.
 
I alla fall, första snön föll idag och bildade lite mysigt slask och osynliga isfläckar. Livsfarligt ju. Det är bara en tidsfråga innan jag får massa blåmärken överallt.
Men annars har det varit en bra dag och jag ska avsluta den med lite avkoppling i form av yoga och sedan en kopp te. Puss
 

Vendela: Magiskt, men tragiskt

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit dålig av massa olika anledningar men främst för att jag hade så ont i huvudet(det är äntligen bättre nu!). Men i eftermiddags åkte jag motvilligt och hade pianolektion och kom ut därifrån och allt negativt var bortblåst. Herre gud vad musik och kreativitet kan påverka mig. 
 
Jag har blivit rörd av Mörkt kallt ljus av Svenska björnstammen och spelat Hästpojkens Gitarrer och bas, trummor och hat men dagens låt är nog banne mig Håkans Magiskt, men Tragiskt som jag vrålat lite för högt till(stackars grannarna..).
 
Puss på er
 
 

Emma-Karin: söndags

Hej hej! Tänkte visa lite fler bilder från i söndags. Jag och familjen åkte upp till min farmor & farfar och tittade på adventsfyrverkerierna och åt middag. Mycket mysigt.
 
 
 
Mysig middag
 

Emma-Karin: fireworks

Bild från första adventsfyrverkerierna hos farmor & farfar, mer bilder kommer!
 
Hej. Idag har jag följt med Vendela på öppethus på Kungstensgynasiet, jättekul att få kolla på den skolan hon vill gå på :) Annars så har jag varit i skolan och pluggat lite, det vanliga med andra ord. Nu ligger jag i sängen och tänkte krypa ned under täcket. Godnatt på er. 

Vendela: 2a December

Hej! Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Jag var hemma från skolan idag och tog hand om min sjuka syster. Våra föräldrar är bortresta och jag ville inte lämna henne ensam. Jag var också iväg en sväng på öppet hus på kungstensgymnasiet förut och det var så fint! Jag hoppas verkligen att jag kan komma in där :) 
Jag ska dricka ännu en kopp te nu och sedan gå och lägga mig. Sov endast fyra timmar i natt så jag är lite lagom trött. 
Puss och kram!
 
 
 

Vendela: Det finns magi i ditt motstånd, ett mirakel i din envishet

 
 
 
 
 
 
...
Det finns hål i allting
i de väggar vi reste omkring oss
små hål
det är där lite ljus slinker in
perfektion
släta ytor är inget för mig
ge mig fel
Ge mig något lika trasigt som du och jag
...
Från kents låt Ett år utan sommar. Den rör mig i själen. 
Något annat som rör mig själen är att Kent börjar spela in sin nya platta idag. 
 
 

Emma-Karin: första december

Hej. Idag är det äntligen december! Ååå, jag har faktiskt längtat. För det första så är det den första advent, för det andra så börjar alla julkalendrar och för det tredje så börjar världens bästa Kent spela in sitt nya lbum idag! Så sjukt taggad alltså! Alldeles strax ska jag göra mig iordning & åka till farmor & farfar för att spendera dagen där, här har ni en av julkalandrarna som börjar idag med grymma Clara Henry & Simon Lussetti. Kraaam.