Vendela: Lördagkväll

Hej! Lördagkvällen spenderas med syster framför Eva & Adam. Åh nostalgi.
Här får ni en av bilderna jag tog idag, ha en bra kväll. Puss och kram
 
 

Emma-Karin: With my face drowning in shadows

 
Heej! Har typ tagit nån form av ofrivillig blogpaus, det var verkligen inte tanken, förlåt för det. Nu är jag i alla fall tillbaka och bloggar som vanligt. Medans jag inte har bloggat har jag sett Catching Fire (!!!!!), pluggat, inte gjort nånting, varit typ sjuk, gått i skolan och varit på fotbollsmöte. Catching Fire var grym! Såg den igårkväll med Vendela & Jonna, och den var mycket bra. Innan filmen käkade vi McDonalds och snackade, trevlig fredag. Idag har jag inte gjort så mycket för världen. Jag har kört över moppen till ägaren (sadface), pluggat lite, sovit massor och njutit av att det är helg. Ha en bra kväll allesammans!
 

Vendela: Ut och fota!

Hela veckan har jag varit hemma och kollat på sminkvideor och läst fotobloggar och blivit super inspirerad. Men eftersom jag var sjuk kunde jag inte göra något.. Men nu när jag är (typ) frisk så har jag sminkat mig och ska strax ut och fota innnan solen går ner. Puss och kram!

 
 

Vendela: Caviar Nails

 
 
Jag fick med nagelack och små pärlor från veckor revyn så jag gjorde caviar naglar! Lite svårt att få det snyggt, men det var kul att testa på :) 

Vendela: Lista

- Jag hatar Patriarkatet
- Jag älskar alla fina människor runt mig
- Jag längtar efter 2014
- Jag saknar Paris
- Jag har ont i bröstet för att jag hostar så mycket
- Jag är just nu sugen på jordgubbs te
- Jag har just nu panik för jag har bara en påse jordgubbs te kvar 
- Jag har på mig världens lenaste mjukisbyxor från Bikbok. 
- Just nu önskar jag att jag fick ett sms med massa hjärtan, skulle definivt lysa upp min dag
- Jag har tittat på extremt mycket gossip girl. Har typ börjat prata som själva Gossip Girl gör..
- Jag vill bli frisk 
 
 
 

Emma-Karin: no time for us part 2

 
Hej, här har ni ytterligare några bilder från igår. Just nu sitter jag och pluggar och ska nog återgå till det nu, ha en fin kväll!

Vendela: Heart shaped pancakes

Hej! Jag blev hemma idag igen. Gick upp för ett tag sedan och har precis ätit upp min hjärtpannkakor. Så himla gott. Ska nog ta lite efterätt i form av Ben & Jerry, hehe. Älskar att vara hemma och bara kunna äta massa gott :) 
 
 

Emma-Karin: no time for us

 
 
Canon EOS 600D // Canon EF-S 18-55 3.5-5.6/f
Redigering, på bild & foto: jag

Efter skolan så tog jag lite bilder i mitt kolsvarta rum med hjälp av min inbyggda blixt. Här har ni resultatet, gillar sånna där "fulsnygga" bilder som inte är helt "perfekta", men som ändå förmedlar nån slags känsla och uttryck.

Vendela: Hemmadag

Hej! Åh, hade mysigaste kvällen igår, satt och lyssnade på Håkan och Kent och kollade efter objektiv hur längre som helst. Gick upp för en timme sedan och spenderar dagen i myskläder här hemma. Är inte tillräckligt frisk för att gå till skolan. 
 
Jag vill bara tipsa om en jätte bra blogg. Susanna aulin heter hon som har bloggen och tar jätte coola bilder och har skitsnygg stil. Check it out! (klicka på bilden)
 
 
 

Emma-Karin: spring till världens ände, sov nu

Hej! Idag har jag umgåtts med min familj + farmor & farfar. Dom kom hit på lunch och stannade tills det blev mörkt (vilket i och för sig är typ vid lunch haha). Förutom detta har jag tränat fotboll, städat och gjort lite plugg. En vanlig söndag helt enkelt.
 
Lite såhär känner jag för mörkret... Mörkt när man vaknar, mörkt när man kommer hem.
 
Precis som Vendela så var jag i alla fall på gymnasiemässan igår, kul och rätt så inspirerande faktiskt! Kommer förmodligen att gå samhällsprogrammet med inriktning samhälle! Skola var jag mindre säker på innan mässan, men just nu så tycker jag att Södra Latin verkar allra bäst. Vi får se hur det känns efter öppet hus, och sen ska man ju även komma in på skolan också, vilket inte verkar vara det lättaste... Aja, vi får se helt enkelt, men jag känner i alla fall att det känns bra att ha ett mål med skolarbetet, en anledning till att plugga och göra sitt bästa!

Vendela: 20 dagar

- 36 dagar kvar på 2013
 
- 30 dagar till julafton 
 
- 20 dagar kvar till Håkan (baby) Hellström på hovet <3
 
 

Vendela: Söndag

Hej! Gud vilken tråkig söndag jag haft. Vaknade med en förkylning och har bara pluggat väldigt stillasittande idag. Jag är även inne på min typ tionde kopp te.. 
 
Igår gick jag upp ganska tidigt och åkte sedan till Gymnasiemässan. Det var jätte kul! Och den skolan som jag varit intresserad av är jag helt säker på att jag ska söka till nu. Kungstensgymnasiet estet, bild och form med fördjupning foto. Fyra timmars foto lektioner i veckan men fortfarande tillräckligt mycket av dom teoretiska ämnena för att jag ska kunna söka till högskolan sedan. Känns så himla bra att jag vet vad jag vill :) 
 
 

Vendela: No freedom till we're equal, damn right I support it

 
 
 
 
 
Tröja från zara, jeans från Crocker och ett hemmagjort halsband(mitt lås i skolan hade blivit misshandlat av nån så jag plockade isär det och gjorde ett halsband av siffrorna man snurrar på!)
 
Rubrik från Macklemore & Ryan Lewis(ft. Mary Lambert) låt Same Love. Så himla bra budskap! Det är viktigt att människor som har inflytande på andra(speciellt på ungdomar som är framtiden) visar att det faktiskt inte får vara så som det är nu för homosexuella. 
We need more of this! 
"Underneath it's all the same love"
 
 
 

Emma-Karin: e.l.f

Hej! Just nu sitter jag hos Vendela och lyssnar på musik och återhämtar mig efter en fantastisk middag! Sover över här ikväll, och sedan imorgon så drar vi till gymnasiemässan, vilket ska blir rätt så kul. Tänkte i alla fall passa på att visa min fina e.l.f produkter som kom i onsdags. Hittills gillar jag dom, ser fram att testa dom riktigt ordentlit. Ha en trevlig kväll!
 
 

Vendela: Sjung för mig igen, du lät som regn

 
 
Okej, den här extremt korta(stog ut i typ en minut) fotograferingen tar sig till top tre av dom jobbigaste/smärtsammaste. En duschkran i ena handen som skulle hållas perfekt(inte va med i bild, inte spruta på kameran och träffa mig) och en fjärrutlösare som inte fick bli blöt i andra handen. Samtidigt skulle jag koncentrera mig på mitt ansikte och att inte dö av smärtan av vatten och mascara i ögonen. 
Är inte helt nöjd, men jag ska testa detta igen. Kommer dock be någon annan att fota för jag måste fokusera på att inte knöla ihop mina ögon, haha. 

Emma-Karin: Den perfekta bomberjackan

 
Såg denna jacka på Kenzas blog för några dagar sedan och föll pladask. Guuud så snygg den är! Helt perfekt, den kunde väl kanske ha varit liiite billigare men men... Den kommer i alla fall från Fanny Lyckman for Estradeur AV/XIII och finns att köpa på Nelly.com.

Emma-Karin: 20 november

Hösten och fina löven är borta, men man kan ju alltid kolla på alla bilder och minnas allt det fina :)
 
Hej! Kan ni fatta att det är typ riktig vinter och snö ute? Inte jag i alla fall... Den fina hösten som jag älskar så mycket är borta och har ersatts av någon form av kall, mörk och tråkig årstid utan både snö och vackra löv. Jaja, om några veckor ligger det säker lite snö på marken, jag hoppas på det! Förresten så kom vårt efterlängtade paket från e.l.f idag! Ska visa produkterna imorgon, godnatt!

Vendela: Onsdag

Hej! Sitter nu och pluggar och lyssnar på en podcast samtidigt. Är dock så trött så jag inte kan koncentrera mig och får inte så mycket gjort och det är sjukt irriterande. Men jag försöker hålla mig glad genom att fokusera på att det är onsdag kväll vilket betyder att det bara är två dygn kvar innan det är helg(ska för övrigt till gymnasiemässan då), längtar! 
 
två bilder jag tog sent igår
 
 
 
 

Emma-Karin: tisdag

 
Hej! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg om dagen. Har antingen varit i skolan, haft ont i magen eller pluggat matte. Yeey. Haha men jaja, imorgon ska bli en bättre dag, godnatt på er!
 
 

Vendela: Dagen

Hej! åkte till tandläkaren idag i hopp om att dom skulle göra så jag så lite mindre efterbliven ut i munnen. Men nej, varför ska det gå som planerat med mina tänder när man istället kan göra mig besviken hela tiden? Lämnade tandläkaren och såg ut precis som innan. Detta utlöste alla tankar som till exempel "jag måste slå någon", "jag är ful", "jag är den enda i min kompis krets som har kvar sin tandställning", "Jag måste ha choklad" och "fuck allt". Efter det började gråta ofentligt och köpte sedan apelsin krokant. 
 
Orkar inte rycka upp mig idag, så istället äter jag det sista av min choklad och dricker te framför Gossip Girl. Imorgon tar jag nya tag. 
 
 

Vendela: Måndag, den evigt hatade dagen

Hej! Dagen har haft sitt typiska måndags-sega tempo och det känns som om jag har varit vaken längre än bara en dag. Men jag har fått mycket plugg gjort, gjorde tacos på hemkunskapen(lyxigt värre) och Thomas stenström fortsätter uppdatera sin insta med ny musik, så det har varit små ljuspunkter denna mörka dag(det var seriöst mörkt när jag gick in i skolan och mörkt när jag gick ut igen..)!
 
Kram
 
 

Emma-Karin: We speak, if we're heard but we bleed, if we're hurt

 
Detta har jag pysslat ihop och satt upp på väggen ovanför min säng. Haha och ja, det är tänkt att bokstäverna ska vara olika stora, så dålig är jag inte på att klippa lika stort ;) Vi får se hur länge jag kommer att ha detta hängandes, känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen ta ner det och klippa om bokstäverna lite, men jaja. Citatet (och rubriken) kommer i alla fall från låten "Army of Dreamers" av Broder Daniel, gryym låt :)

Vendela: Monday

 

Emma-Karin: Dagens låt

Hej hej. Idag har jag haft en ganska slapp dag, vaknat upp sent hos Vendela, pluggat lite, åkt hem, försökt starta moppen (gick inte så bra), pysslat lite i rummet och tränat fotboll. Hoppas eran söndag har varit bra, tänkte avsluta veckan med en fin låt som jag verkligen gillar, den heter Håll ditt huvud högt och framförs av världens bästa Kent!
 

Vendela: söndag 17/11

Hej! Idag har bland annat jag sovit länge, pluggat med Emma-Karin, pluggat ensam, ätit äppelpaj, varit glad, gjort yoga och gått på promenad. Perfekt söndag enligt mig. 
 
 

Vendela: Hör du melodierna i natthimlen?

 
 
 
 
Blev så grymt inspirerad av bästa Matildas  fantastiska bilder så jag typ kopierade det hon gjort rakt av, hehe. Det var väldigt roligt att testa på något nytt, det här är inte riktigt någotjag brukar göra.
Men ni borde verkligen kolla in hennes blogg, hon är min absoluta favorit fotograf! 

Emma-Karin: dina händer är fulla av blommor

 
Två bilder som jag tog igår, hade på mig min vita blomkrans och min nya topp från bloppisen/Kenza. Rubriken är titeln från en fin låt av bandet [ingenting]. Kram!

Vendela: Lördag

Hej! Lördagen har spenderats mestadels med min syster. Vi har varit vid en sjö och fotograferat henne med hennes (relativt) nya tatuering! Det var skit kul och jag tror vi fick till fina bilder. Utöver det har jag städat mitt rum och pysslat med lite andra grejer, inget speciellt med andra ord ;)
 
Adios amigos!
 
 

Emma-Karin: när sista solen rinner av när allt kan vänta en dag till

 
Hej, såhär vackert är det hos mig just nu. Solnedgångar måste ju nästan vara något av det finaste som finnns!
 
Jag ska i alla fall snart åka till Vendela för ytterligare en myskväll, men det kan man ju nästan inte få för mycket av, hoppas ni får en trevlig kväll, kram.

Vendela: Det är fredag!

Hej! Fredag idag, und das ist wunderschön! Jag spenderar kvällen med min mamma framför idol och fotboll med choklad. Älskar såna här fredagkvällar :) 
 
Tog lite bilder idag, här får ni en av dom så får ni se mer imorgon. Ha en bra fredagkväll, pussss 
 

Emma-Karin: fredag

Hej! Denna vecka har verkligen gått riktigt snabbt, men jag klagar inte ;) Kvällen spenderas med en saknad vän och vi ska ha en ordentlig myskväll med film, snacks och översovning. Perfekt avslutning på denna skolvecka! Här har ni lite bilder från min insta, @kentflicka, eftersom att jag råkade åka hemifrån utan att ladda över mina nya bilder, men dom kommer upp imorgon i alla fall, kram.

1. Mina älskade favoriter, kentboken & håkanrosen 2. En vacker dag på Djurgården 3. Fantastiska Hästpojken 4. Mysigt med varm choklad & O.C

Emma-Karin: 14 november

Mysig bild på min fina gudmor och hennes dotter från i somras.
 
Hej! Idag har jag inte varit hemma så mycket, efter skolan åkte jag nämligen hem till Alva i några timmar för att sedan åka tillbaka till skolan för att ha lite bildvisning från klassresan med våra föräldrar. Kom sedan hem nu på kvällen och har tagit en promenad med hundarna, druckit chai och gjort mig iordning för att sova. Idag är det förresten bara en ynka liten månad kvar tills Håkan live på Hovet, sååå himla taggad! Puss och kram.

Vendela: 13/11

 
 
 
Kent tröja köpt i deras gamla Pop-up butik, jeans från Crocker, kofta från Zara och ring från Isabelle Lennse

Jag har haft en riktigt seg dag idag. Hade tråkigt i skolan, sedan har jag bakat chokladbollar till klassen, pluggat tyska och gått med hunden. Jag har också fotat. Utomhus. I T-shirt. Det är därför jag ser lite lidande ut på bilderna. Efter det hade jag dunjacka på mig inomhus för att återfå normal kroppstemperatur, haha. 

Vendela: Ge mig

 
Bomber jacka från Nelly.com, koftor från chicnova.com

Dom här är perfekta nu till vintern, för då kan man fortfarande ha linnne och t-shirt utan att frysa till döds!

Emma-Karin: vinter

Bilder från Weheartit
 
Även fast vintern är kall och mörk så måste jag säga att jag faktiskt längtar! Mysigt med tända ljus och filtar eller vara ute i snön. Det är ju verkligen tusen gånger bättre än allt regn nu på hösten. Den här vintern/nästa år har dessutom flera trevliga saker som väntar. I december så börjar Kent spela in sin nya platta, vi ser Håkan Hellström live och äntligen julafton. Nästa år så släpper Kent det nya albumet och ger sig ut på turné, ååå har aldrig varit så taggad på något förut haha. Längtar så mycket! Ha en trevlig kväll!

Emma-Karin: Kvällsläsning

Hej! Hoppas eran dag varit bra, min har mest bestått av skola, Kent, plugg, musik, mys och nu lite kvällsläsning. Läser The fault in our stars av John Green, och hittils är det grymt bra. Godnatt på er, hörs imorgon!
 

Vendela: Kent

Jag har en Kent kväll ikväll. Lyssnar, gråter, tittar på klipp, gråter lite till. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket dom betyder för mig, och hur mycket jag älskar dom. Speciellt Jocke Berg som skriver låtar som känns i själen. 
Här får ni två klipp från Tele2 arena i Augusti. Den första är när Jocke berättar att dom ska spela in en ny platta, och den andra är när dom spelar Mannen i den vita hatten med värsta konfettiregnet. Vi står lite till vänster om mitten och längst fram. Kan ni se oss? ;)  
 
 
 
Saknar detta så mycket att jag får fysiskt ont. 

Vendela: Wild Spirit

 
  
 
 
Tröja från Kan dee 

Vendela: Pepp söndag

Hej! Den här kvällen har jag bara tagit hand om mig själv. Jag har tagit hand om mitt yttre: rakat benen(känner mig lite naken nu utan min päls..), lagt ansikts mask, målat naglarna och använt mina VS produkter. Jag har också tagit hand om mitt inre: Ätit godis, druckit te, lyssnat på Justin Timberlake och kollat peppande bilder på weheartit. Så nu känner jag mig peppad på livet och morgondagen :) Här får ni en egen dos av pepp: 
 
 

Emma-Karin: Farsdag

 
Hej, ville bara titta in och berätta lite om min dag. Idag är det ju farsdag som dom flesta av er säkert vet, och det firades med några paket, god middag, söta hemgjorda kort och kärlek. Grattis på farsdag pappa, du är bäst!
 
Utöver detta så har jag och fotbollslaget åkt ut till Waxholm och varit med på en grej som är typ som Fångarna på fortet, fast inte med massa kändisar eller under en varm sol. Istället i duggregn ute på en liten ö i början av november, men det var minst lika kul ändå! Vi hade det riktigt roligt faktiskt, haha. Hoppas ni hade en fin dag, imorgon blir det skola för första gången på två veckor, inte sådär jätte taggad, men jaja. Godnatt på er.

Emma-Karin: Fredagen

Hej! I fredags så var det sista dagen på praoen (sadface), och som tack så fick jag och Vendela en varsin fantastisk Triwaklocka! Snacka om att vi blev chockade, dom var sååå himla fina! Alla i personalen var verkligen trevliga och gulliga, kommer sakna det supermycket! Som tur är så ska vi jobba där några dagar innan jul för att slå in paket, så det blir ju kul!
 
På kvällen hade vi sen en riktig tjejkväll för att fira min, Johannas och Theas födelsedagar! Vi åt en fantastisk middag, kollade på White Chicks och pratade om allt och inget. Det var supermysigt och vi fick jättefina presenter. Här är allt det fina som jag fick + min fantastiska Triwaklocka (tack allihopa!)
 
Den fina klockan som jag fick av praoen :)
 
Skönhetsgrejjerna som jag fick, bodyscrub som luktar fantastiskt, MUS läppenna "russian" & IsaDora ögonskuggepalett "Highlands".
Otroligt snyggt skal med guldiga nitar, presentkort på Sephora i Nacka Forum och en beatbox by Dr. Dre (tack Vendelas familj, matchar väggen väldigt snyggt!).
 

Tack alla för en superfin kväll!

Emma-Karin: bad blood

Hej hej. Ikväll så hade min fina bror sitt födelsedagskalas, och jag hade då lovat att sköta musiken. Temat på festen var Halloween, så då var jag ju tvungen att spöka ut mig lite grann. Jag körde då på denna creepy look med hjälp av endast en dragkedja från ett par gamla shorts, lösögonfranslim och rött läppglans. Snabbt, enkelt och effektfullt! Hoppas ni hade en trevlig kväll, godnatt på er!
 
 

Vendela: Justin Timberlake 2014

Vet vi vad jag ska göra? Jag ska se JUSTIN TIMBERLAKE på Tele2 arena 10 maj 2014! Jag och syrran önskade oss biljetter i tidig julklapp och vi fick dom!! Dock så är det inte ståplatser, men whatever. JAG SKA SE TIMBERLAKEEE! 
 
 

Emma-Karin: höst

 
Bild från Ystad i somras, saknar sommaren, men hösten är ändå riktigt fin.
 
Hej hej. Idag har jag haft en riktigt rolig dag på praoen, och sedan åkt hem till hundarna för lite promenad och mys. Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska sova, kram på er.

Vendela: Onsdag

Hej! Sitter med min vanliga kopp te i sängen, lyssnar på Justin Timberlake och drömmer om biljetter till hans konsert i Stockholm. Ännu en utmattande dag på Praon idag så jag ska snart sova för att överleva morgondagen. Det är jobbigt men så otroligt roligt att vara där! 
 
Är lite deprimerad för att det är så mörkt ute, har ju inget ljus att fota i! När jag tog bilden nedan fick jag ha fem stycken lampor tända i rummet + reflexskärm, haha, och det blev ändå inte bra. 
 
 
Idag har jag på mig mina nya byxor och min fina topp från Bikbok! 

Emma-Karin: Maybe I am a freak


Hej hej. Här har ni en bild på mig från i helgen. Målade mig vit i ansiktet och gjorde en allmänt konstig make-up, sedan tog jag även allmänt fula och konstiga bilder på mig själv, men det var riktigt kul! Lyckades i alla fall välja en rubrik som matchade bilden bra, ett citat ur Urban Cones låt "Freak". Jaja, men jag hoppas i alla fall att ni får en trevlig kväll, med vänliga hälsningar freaket.

Vendela: Jeans

 
 
 Köpte nya byxor igår från JC för 499 kr. Det är ett par svarta höga från crocker, jag älskar dom! 

Vendela: God natt!

Hej! Idag har det varit en rolig med jobbig dag, jag är helt slut och har jätte ont i huvudet. Så nu sitter jag och dricker te i mörkret med endast ett tänt ljus, mysigt. Ska gå och lägga mig alldeles strax och sova bort huvudvärken, god natt! 
 
 

Emma-Karin: Eyes Lips Face

 
Hej. Idag var det slut på lovet, och första dagen på praoen. Jag och Vendela praoar tillsammans och det är ju väldans kul. När vi slutat så gick vi och letade jeans till Vendela och avslutade sedan dagen med en kopp vit varmchoklad. Mums! Nu är jag hemma och har precis beställt hem lite grejer till Vendela och mig från e.l.f, dom hade 50% rabatt så vi passade på att köpa lite härliga grejer! Nu ska jag se till att göra mig i ordning och försöka sova bort min dumma förkylning, kram på er.

Bloppisen

Hej! Idag var vi som sagt på bloppis och kom nöjda hem med varsin påse fyllda med fina grejer. Vi var där vid halv tio och hamnade riktigt långt fram i kön, så vi fick vara i med i första gruppen som släpptes in! All the good stuff var fortfarande kvar så vi la händerna på riktiga fynd :) Here it is: 
 
 
Emma-Karin köpte en väska av Caroline Roxy, mössa och spetstopp av Kenza och en T-shirt av Fanny Lyckman. Allt detta för 50 kr styck! 
 
 
Vendela köpte Wild spirit och Tiger T-shirtsen av Caroline roxy(20 kr st) och den gråa toppen från Fanny Lyckman för 100 kr.
 
 
Vendela köpte även en tjocktröja av Caroline för 60 kr och en Ivyrevel topp av Fanny Lyckman för 100 kr(!)
 
Vi är så grymt nöjda med våra grejor och längtar tills vi kan använda dem! 

Emma-Karin: Bloppis

Hej hej, tittar bara in lite snabbt för att säga godmorgon. Nu ska jag precis dra i väg och möta upp Vendela i slussen för att sedan gå på bl.a Kenzas bloppis. Kul! Slänger in en bild från i somras, ha en trevlig dag!
 
 

Vendela: Highlands

Hej! Idag gjorde jag en sminkning med Isadoras palett Highlands 67 som är helt underbar! Jag använde alla fem färger i paletten och använde mig av tejp för att få en effektfull skarp linje. 
 
  
 

Emma-Karin: Ocean ombre

Hej. Jag mår fortfarande inte så bra, så jag har inte orkat göra så himla mycket idag. Däremot så målade jag mitt ansikte med vit och brun ögonskugga och fotade mig lite, haha jag såg ut som ett riktigt freak. Igårkväll så var jag även lite kreativ och ville fixa mina naglar. Jag bestämde mig då för att testa nåt helt nytt, nämligen ombre på naglarna! Det blev faktiskt ganska bra, även om det känns väldigt sommrigt... Här har ni i alla fall bild på vilka lack jag använde och resultatet, kram.
 
 
Depend nr. 047 & 245 // Make Up Store nr. 101 "St Tropez" // IsaDora nr. 703 "Petrol Posh" // Nageleffektsvamp från Depend

Emma-Karin: Gårdagens konsert

Hej hej. Konsert igår var helt G R Y M. Riktigt lyckad! Jag hade med mig kameran, men på grund av att det lät så mycket och att folk blev lite irriterade så blev det bara ett par stycken, men här har ni i alla fall två bilder på fina Martin i fokus. Ha en trevlig kväll!
 
 

Vendela: Mitt första fotojobb

Hej! I onsdags kväll hade jag mitt första riktiga fotojobb! Jag var fotograf på ett event i en av min mammas butiker, NK Details :) Jag var riktigt nervös innan men det släppte sedan och jag försökte att bara ha kul, och det hade jag.  
Jag är så ovan vid den här sortens fotografering så resultatet blev inte blev perfekt, men jag har i alla fall lärt mig massor! 
 
Här är en bild på mig och Mamma från eventet:
 
 

Ny design!

Nu har vi äntligen en ny design! Vi har verkligen kämpat med den här och är super nöjda med resultatet! Förhoppningsvis så blir vi taggade på att blogga nu när det blivit så fint, så förvänta er super uppdatering ;) 
 
Kram på er!