Emma-Karin: Behöver nån som behöver mej

 
 
 
Bilder från ett kvällsdopp häromdagen. Titeln har absolut inget med bilderna att göra, utan är en fin textrad från Kent låt "Önskar att någon" ♥ Förstå inte att jag och Vendela ska se dom live i sommar, helt galet. På tal om livemusik så är det bara 9 (!!!!!) dagar kvar till vi ska så Håkan på Skansen. Längar så jag spricker!
Ha en bra kväll, hörs imorgon.

Vendela: Outfit

 
 
 
 
 
Shorts, skor och topp från H&M // Skärp från Primark // Glajjer från Gucci
 
När som helst kommer Emma-Karin och hennes familj hit på middag, kul! Emma-Karin sover kvar här och imorgon ska vi förmodligen på Redbull Flugtag :) 
 

Vendela: New in

 
                    I veckan har jag shoppat lite basic saker, allt är från H&M förutom bandeun som är från Gina tricot
 

Vendela: Sunset

 
 
 
 

Emma-Karin: Sommarmys

 
 
 
 
Sitter just nu framför TV:n med lite frukt och bär och kikar på fotbollen. Nyss så var vi nere vid stranden och tog ett kvällsdopp, supermysigt. Ha en bra kväll!

Vendela: MEOW

 
 
 
 
 
 
På bilden: Syster Wilma
Foto/Redigering: Moi!
 

Emma-Karin: Bilder med nya objektivet

Hej! Igår så var jag, Lisa och moster Anna på fotopromenad med mitt nya objektiv. Här har ni några svartvita bilder, guuuuud vad jag har blivit förälskad i detta objektiv, det är helt underbart!
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon 50mm 1.8/f ll

Vendela: En kväll på en ö

 
Vi fotade vid vattnet..
 
 
..badade i vattnet..
 
 
 
...plockade smultron...
 
 
..fotade i solnedgången..
 
 
 
...åt jordgubbar och smultron..
 
 
..åkte sedan båt hem i en rosa solnedgång :) Vi hade en perfekt kväll i tisdags på en liten ö!

Emma-Karin: Fyra första

Hej!
Som jag säkert redan har berättat så har jag ett litet projekt nu över sommaren som innebär att jag ska välja ut en bild från varje dag på sommarlovet och göra ett fint "Sommaren 2013" collage. Bilden ska antingen representera något jag gjort just den dagen eller bara vara allmänt fin och somrig :) Det blir ju förstås lite blandat mobilbilder och kamerabilder. Här har ni i alla fall bilderna från dom fyra första dagarna, ha det bra!
 

Vendela: Vid ett grustag

 
 
 
Heej! Jag och syrran har tjejkväll ikväll och har sett Clueless, ser nu på Hur man blir av med en kille på tio dagar, och sen blir det mean girls :) Tre klassiker! Men anyways så var vi på promenad häromdagem och gick förbi en grustag. Jag var ju såklart tvungen att klättra upp och be syrran fota ;) 
 

Emma-Karin: Gårdagen

Hej! Jag hann tyvärr aldrig blogga igår, och mina försök till mobilinlägg gick ingevidare bra heller. Jag, kusin Lisa & moster var i alla fall i stan igår och shoppade och åt, jätte mysigt. Jag köpte lite tröjor och en bikiniöverdel, men även ett nytt efterlägtat objektiv! Det blev ett Canon 500mm 1.8/f från Fotokungen, och jag är redan helt såld på den. Det här objektivet har även Vendela och det blir ett sånt grymt snyggt skärpedjup, ååå, så fint :) Sedan vid sex-tiden så åkte vi vidare och tog färjan till Djurgården och Gröna Lund! Vi åkte Jetline och gick Lustiga huset, haha, jätte kul var det :) Efter det så gjorde vi det vi kom dit för, lyssna på Icona Pops spelning. Dom var jätte bra live faktiskt, så det vart en väldigt lyckad kväll. Efter konserten så stod vi kvar framför scenen ett tag, och gissa vem som kommer då? Alexander Skarsgård!! Herregud vad snygg han var, helt galet haha! Lisa lyckades till och med få en bild med honom. Stackarn, alla bara tryckte sig fram och drog i honom, snacka om klaustrofobi... Det var i alla fall grymt coolt att se honom. Efter det så drog vi till Ben and Jerry butiken och tog en milkshake, mums! Här har ni lite mobilbilder från dagen :)
 
 
 
   

Vendela: Back to reality

Hej! Sen i fredags har jag bara umgåtts med min familj, vi har åkt båt, gått på bio, promenerat i skogen och annat kul. Men nu, efter 8 dagar av att pausa allting tänkte jag get back to reality. Jag ska städa mitt rum fixa mina naglar, blogga igen (!), dammsuga huset och massa annat som inte har prioriterats. 
Men jag ska lägga upp alla tusen bilder jag tagit i helgen när jag redigerat klart :) 
 
 
 

Emma-Karin: Dagen

Hejsan!
Försökte blogga från mobilen men mitt 3G suger så det funkade inte. I alla fall så har vi haft en jätte mysig dag idag. För det första så har ju vädret varit helt amazing och sen så har vi varit ute på Bullandö Marina och ätit glass och kollat på båtar. I kiosken där så hittade jag en Håkan Hellström bildbok, superfin var den, så nu är den min! Sedan så åkte vi i alla fall hem och gick och badade. Efter det så har vi ätit middag, spelat fotboll, fotat och hoppar studsmatta. Här har ni bilder från dagen, kram!
 
 
 
 
 
 
 

Emma-Karin: Tips

Godmorgon! Har ätit frukost och gjort mig iordning, och snart åker vi troligen ut till en fin båtmarina och käkar glass. Så somrigt!
Jag ville bara passa på att tipsa om några nagelprodukter som jag använder. En av dom är Depends "Dip In Remover". Som man hör på namnet så doppar man fingret ner i burken, där i är det en svamp med remover och ett hål i mitten. Den är i alla fall extremt bra och nagelacket försvinner på bara några sekunder.
Den andra saken är Trinds "Nail Repair Matt". Det är ett vårdande lack som man målar på nytt varje dag i ca två veckor. Jag tycker att det fungerar superbra, mina naglar blir långa och starka.
Den tredje och sista produkten är också från Depend och det är en nagelbands creme. Man smörjer in nagelbanden varje kväll, så att dom blir mjuka och fina!
 
Man kan köpa dessa på typ Kicks & Åhléns, kram på er!
 

Emma-Karin: Söndag 23 Juni

Hej! Idag har det verkligen varit varmt och skönt, och då passade jag på att ta sommarens första dopp! Jag vet, det är väääldigt sent, och jag som egentligen inte ens är en "badkruka"... Men nu är det gjort i alla fall, och fler dopp kommer det att bli :)
 
Idag har jag och släkten varit på Siggesta och spelat minigolf, gått på loppis och ätit lunch i solen, mysigt värre. Hittade faktiskt några saker på loppisen som jag kan visa er senare, här har ni några bilder från dagen, kram på er!
 
 
 

Vendela: Två bilder

Hej! Igår kände jag mig inspirerad, kreativ, snygg och duktig. Sedan började jag fota och kände mig dålig, ful, okreativ och tråkig. Så det blev lite såhär, två tråkiga bilder med en tråkig rubrik. 
Och föresten, ser ni att jag inte ens får ner knäna till golvet? Så himla steeel! 
 
 
 

Emma-Karin: Bloggtips

Hej! Här får ni lite tips på bra "kända" bloggare som jag följer, klicka på bilderna för att komma till bloggarna!
 


 
 
 
 
 
 

Emma-Karin: Midsommar 2013

Hej, som ni läste i Vendelas inlägg här nedanför så har våran midsommar varit lite speciell i år. Nu är allt lite mer som vanligt, vilket jag är jättelättad över <3
 
Här har ni i alla fall lite bilder på årets midsommarfirande med släkten.
 
 
 
 
 
 
 
 

Vendela: Vad har hänt?

Jag tänkte bara berätta lite kort om vad som har hänt. 
 
I måndags så svimmade min syster, slog i huvudet på vägen och fick kramper. Hon har sedan spenderat 2 1/2 dygn medvetslös på sös, och sedan ytterligare ett dygn(vaken) under observation på barnavdelningen. Men nu har hon fått komma hem över helgen(ska tillbaka på måndag) och vi kunde inte vara lyckligare! :)
Tyvärr vet fortfarande inte läkarna vad det är som är/var fel, men vi hoppas på att få någon form av anledning. 
Så den här veckan har jag bott hos Emma-Karin tillsammans med min hund, eftersom mina föräldrar var på sjukhuset hela tiden.
 
Detta innebär att vi inte kommer åka till Thailand på måndag, det är ju väldigt tråkigt. Men när vi fått reda på när Wilma kan flyga igen så ska vi planera en annan resa :) 
 
Tack till alla fina människor som har hjälpt mig och min familj den här veckan, ni är underbara!  
 
Wilmas välkommen hem present :) 
 
 

Emma-Karin: Flower Power

Hej! Kvällssolen lyste så fint på prästkragarna i våran trädgård här om dagen, så jag passade självklart på att fota dom. Har redigerat dom på ett nytt sätt, här har ni i alla fall resultatet!
 
 

Håll ditt huvud högt

 
En bild på Emma-Karin i solnedgången i lördags :) 
 

18 Juni 2013

Hej! P.g.a några saker som har hänt så kommer vi tyvärr inte kunna blogga som vanligt dom kommande dagarna. Här har ni i alla fall en fin liten bild som vi precis har klippt ihop. Ni får ha det bra tills vi hörs, kram.
 

Emma-Karin: At The Moment

Hej, detta sysslar jag med just nu. Inte så illa tycker jag :)
 
 

Vendela: 17 Juni

Hejsan! Imorse ringde min väckarklocka kvart över sju (Inte okej) och jag begav mig till stallet. Sedan åkte jag hem, gick med hunden på långpromenad och nu sitter jag och äter lunch och vilar lite. Sedan blir det full fart igen med storstädning och träning. Jag kommer vara helt slut ikväl, haha. 
 
 

Vendela: Avslutnings outfit

 
 
Topp från H&M, Bälte från Primark, Klocka från Triwa, Kjol från Zara, Bustier från Gina Tricot och Skor från Complement. Till det hade jag lockigt hår och eyeliner :)
Väldigt dåliga outfit bilder, haha. Men dessa togs två minuter innan jag skulle åka så det var lite stressigt.. ;) 
 
 

Emma-Karin: Noisy Black & White

Hejsan!
 
Idag vaknade jag upp hos Vendela efter en mysig kväll med O.C och massa snacks :) Vid två-tiden drog jag hemmåt, och nu har vi precis ätit en fantastisk middag, min favorit, entrecoté med bearnaise. Nu sitter jag och min fina lillebror och kollar på Röjar Ralf, seriöst bästa barnfilmen någonsin, haha! Tidigare idag fick jag i alla fall äran att fota honom väldigt snabbt, tills regnet började ösa ner igen... Håller alla mina tummar för att denna sommar inte blir så regnig som den förra, här har ni några av bilderna i alla fall. Ha en toppenbra kväll!
 
 
 

Vendela: Senaste från VR

 
 
En armband designat av Angelica Blick och två läppglans fick jag med hem med mina senaste två nummer av Vecko Revyn :)
 

Emma-Karin: Nytt

Hej, detta köpte jag tidigare i veckan inne på Kicks. En BB-cream från Maybelline och en Ansiktsmask från Nivea. Har inte hunnit prova än, men BB-creamen känns perfekt nu på sommaren, lätt och fräsch!
 
 

Emma-Karin: Första dagen på sommarlovet

Hejsan! Nu har vi sommarloooov! Kan verkligen inte fatta det, lovet har i alla fall börjat bra med Petter igår, fantastiskt bra var han! Idag har jag hittills bara tagit det lugnt och tagit en sovmorgon med frukost på sängen, ha en härlig dag :)
 
 

Vendela: Igår

Gud vilken rolig kväll!! Efter skolavslutningen åkte vi hem till mig och firade med Ben & Jerry, sedan åkte vi till grönan och åt lite med Alva, Jonna och Viktor. Sedan blev klockan åtta och jag och Emma-Karin gick till scenen. Och så började Petters konsert! Och det var så grymt bra! Även om det var många låtar jag inte kunde så kunde jag ändå dansa med och ha kul :) I alla fall så efter några låtar började det regna som tusan. Varken jag eller Emma-Karin har någonsin upplevt så mycket regn förut! Jag kunde inte se någonting för att jag fick så mycket vatten i ögonen, haha. Men det var faktiskt ganska härligt med regnet ändå :) Men efter någon minut så lugnade ner sig lite och regnade normalt ;) 
Anyways, perfekt start på lovet! Har köpt grönt kort(fritt inträde på konserter) nu så jag ska se många fler bra konserter i sommar! 
 
      
 
Sedan när vi skulle hem så var det jätte fint väder, solen sken och molnen var påväg bort :)
 
      
  
Såhär blöta och glada var vi efteråt, haha :')
 
      
 

Sommarlov

 
Heej!! Vi har nu sommarlooooov!! Vi firar det med att åka in till Gröna lund och ser Petter! Wohoo! 
HA EN BRA KVÄLL!
 
 

Vendela: Nails

 
 
Jag har fixat mina naglar så dom är fina till imorgon, jag använde mig av baslack och nagellack från Depend. 
 

Vendela: Avslutnings kläder

 
 
Imorgon är det skol avslutning!! Såå härligt! Igår hade jag fortfarande inte köpt någon fin klännig, så jag gick in i min syrras garderob och fyndade lite, haha. Så nu har jag en outfit till imorgon! Ovan ser ni lite detaljer av min klädsel :) 
 

Emma-Karin: Regn

Hej! Sitter på bussen påväg till skolan för att hjälpa till på niornas bal. Är helt genomblöt och kall och regnet bara öser ner, vad hände med sommaren? Bild på mig innan jag gick ut i regnet, ha en trevlig eftermiddag :)


Vendela: Dagens låt

 
Idag har jag lyssnat på två steg från paradise minst 100 gånger och peppat inför sommaren. Det kommer bli så galet bra, jag ska se Håkan live TVÅ gånger i sommar!! Först ska jag och Emma-Karin se honom på Allsång på skansen, sedan en vecka senare åker vi ner till hennes släkt och går på hans konsert i Grebbestad! Det kommer bli underbart bra :) Längtaaaar!

Emma-Karin: Vans

Tjena. Har lyckats dra på mig ännu en förkylning, hur det nu gått till vet jag inte, men men. Bara jag blir helt frisk tills på fredag, för då är skolavslutning, gud vad jag längtar! Idag efter skolan svängde jag förbi Nilsson Shoes och köpte dessa finingar. Har gått runt i mina Dr. Martens fram tills dess, så jag kände att det var dax att skaffa ett par lite svalare och somrigare par skor, så då blev dessa vita basic Vans perfekta! Är väldigt nöjd :)
 
 

Vendela: New

Ny topp från H&M för 50 kr. Kap! 
 

Vendela: Kvällens

 
 
        
 
Klänning från H&M // Skärp från Primark // Vita Converse // Triwa klocka
Hade på mig detta när jag var iväg och firade Almidas student förut ikväll! 

Emma-Karin: Friends Arena

Hej! Är på väg hem från Friends nu, har kollat på Sverige-Fähröarna. Väldigt kul, godnatt, hörs imorgon :)
 

Emma-Karin: Godnatt

Hej, förlåt för dålig bloggning idag, tar med kameran imorgon, ska på Sverige-Fähröarna på Friends med fotbollslaget. Det blir kul! Det blir i alla fall massa bilder från dagen då :)
 
Nu ska jag sova, godnatt!
Bild på mig och Kenza från loppisen, bilden finns även på hennes blogg :)

Vendela: 10 Juni

 
Jag tog precis lite mango froyo, hallon och vit choklad med en stor kopp te. Somrigt och gott :) Tyvärr har vädret inte varit lika somrigt.. Det regnade så mycket idag att jag inte kunde rida.. så hilma tråkigt! 
Imorgon ska jag på student skiva, jag ska till tandläkaren, Håkan hellströms släpper datumet för hans uppträdande på allsång på skansen och Kenzas märke Ivyrevel släpps! Med lite tur så hinner jag snabb beställa hem en skolavslutnings klänning. Och nej, jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig. Panik! Aja, det löser sig nog..
Kram
 

Vendela: Countdown

          
   
          
 

Vendela: Remake

                                    Före                                                                           Efter
 
         
           
 
Tada! Klippte och fixade lite, visst blev det bra? Den tröjan längst upp köpte jag av Michaela Forni för 50 kr, den nedanför köpte jag av Angelica blick för 50 kr. 
Topparna nedanför köpte jag för 80 och 20 kr. Den nere till vänster ska jag sy in lite och den till höger vet jag inte vad jag ska göra med. Köpte den mest bara för att den tillhörde Fanny Lyckman, haha!
  
          
 
Fyra grejer för endast 200 kr = Kap! Plus att dom kommer från kända bloggare ;) 

Emma-Karin: Glömsk

Hej. Min frukost imorse, snart ska jag dra till Vendela, ha en trevlig dag!
 
 Är jag den enda som glömmer att trycka på publicera? Det här inlägget skulle i alla fall ha publicerats igår förmiddag.
 
 
Nu har jag i alla fall precis kommit hem från alla saker. Som sagt så var vi på bloppisen med alla bloggare, vilket var superkul! Precis som Vendela ska jag klippa och fixa lite med plaggen, sen kommer det att komma upp bilder här :) Nu är jag precis hemma från min fotbollsmatch och ska börja pilla lite med alla kläder jag köpt. Ha en trevlig helg allihopa!
 

Vendela: En bra Söndag

Hej! Idag har varit sååå bra!! Vi gick som sagt upp sju, gjorde i ordning oss och åkte iväg till Michaela Forni, Fanny Lyckman, Andreas Wijk, Angelica Blick och Kenzas bloppis! Vi var där nio och blev insläppta tjugo över elva(det fick bara vara ett visst antal människor inne på samma gång). Vi gick runt där blan massa människor och även alla Bloggare! Vi köpte lite grejor och fotade och pratade med bloggarna, så himla kul! Jag blev väldigt starstruck och nervös, haha. Men Kenza och Angelica(som vi pratade lite mer med) var super trevliga och extremt snygga! Även Fanny och Andreas var sjukt snygga! 
Jag tänkte visa senare vad jag köpt, efter att jag klippt och gjort om lite, hehe ;) 
 
            

            
 

Uppe i ottan

Hej! Vi står utanför outletbutiken på gärdet och väntar på att bli insläppta till loppisen med bl.a. Kenza och Andreas Wijk! Super kul! Vi är taggade trots att vi gick upp 7(!).
Ha en bra dag!


Vendela: 8 Juni

               
 
Hej! Nu har Emma-Karin kommit hit och vi peppar inför sommaren och Håkan Hellström! Wohoo! 
Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza, lyssna på väldigt hög musik och titta O.C. Mysigt :) 

Emma-Karin: 7 Juni 2013

Hejsan allesammans!
 
Idag har vädret varit på topp och jag har haft ledigt från renoveringen. Jag har haft hand om hundarna, solat och bara gjort sommar saker. Underbart! Min kjol har även levererats idag, och den passade :) Yippie!
 
I helgen blir det förmodligen att måla om rummet, träffa Vendela, gå på Kenzas m.fl loppis och spela match.
Hoppas ni har hunnit njuta av vädret, ha en bra kväll!
 
 
 
Shorts från Bik Bok // Bikinitopp från Cubus

Vendela: 17 dagar

Om sjutton dagar åker jag till Thailand!! Först ska vi till ön Koh samet och sedan spenderar vi två dagar i Bankok. Det kommer bli heeelt underbart och jag ser verkligen fram emot det. 35 graders värme, varmt vatten, fina bilder, shopping, maten osv.
Vi kommer vara borta i två veckor så min bloggning kommer inte vara så bra.. men jag får fixa massa tidsinställda och kanske blogga lite därifrån :) 
Hotellet vi ska bo på på koh samet heter Vongduen beach resort och ligger precis vid stranden. Här har ni lite bilder därifrån och även en på hela ön.
 
 

Emma-Karin: Håll ditt huvud högt

Hej! I onsdags i skolan så hade jag syslöjd hela dagen och bestämde mig för att förnya min gamla Cheap Monday jeans jacka. Jag broderade "Håll ditt huvud högt" på ryggen, texten är från en av Kents fantastiska låtar med samma namn. Här har ni resultatet, blev riktigt nöjd :)
 

Emma-Karin: 6 Juni

Hej! Idag har jag varit inomhus hela dagen och tömt hela rummet. Känns lite surt att jag varit inne hela dagen när det var så fint ute, men nu är det gjort i alla fall. Därför så blev det så dålig uppdatering.
 
Något roligt då, som Vendela skrev, Håkan Hellström ska till Skansen i sommar (!!!!!), herregud. Håller alla mina tummar för att vi båda är hemma då och att verkligen på riktigt ska vara med (går inte riktigt att fatta), artisterna och datumen släpps på tisdag. Så denna dag har bara varit helt upp och ner. Har varit irriterad och arg hela dagen när jag har rensat och städat, och sen så ringer Vendela och säger att Håkan ska spela i Stockholm, så då blir jag asglad och går runt och grinar och sjunger till vääääldigt hög musik, samtidigt som jag ska rensa. Så det har varit en väldigt konstig dag, jag är fan helt slut nu, haha. I alla fall så släpps artisterna till Skansen samma dag som Kenzas IvyRevel lanseras. Min och Vendelas favorit hittils är denna ursnygga bustier, och nu har Kenza laggt upp massa bilder på den på hennes blogg, här är en utav dom. Är den inte hur snygg som helst? Glad Nationaldag förresten :)
 
 

Vendela: Sveriges dag

 
 
 
Glad sverige dag på er! Hade tänkt bada förut med det var för kallt så jag fotade bara syrran och vovven när dom badade ;) Nu ska jag avsluta dagen med glass och jordgubbar framför Pitch perfect! Kram

Vendela: Jag har gjort så mycket dumt, att jag inte ens har en själ att hålla armarna runt

 
 

            

 
Rubriken är från älskade Håkan Hellströms låt När lyktorna tänds. Har precis fått veta att han ska spela på allsång på skansen i sommar. Kan inte riktigt tro på det än, det är för bra för att vara sant. 

Vendela: I solen

Hej! Jag har varit i stallet flera timmar idag, så härligt i detta väder. Men nu har jag lagt mig tillrätta i solstolen och ska spendera resten av dagen här i solen och hoppas på att få till lite utav en bränna ;) Kram!
 

Emma-Karin: Skolavsluning 2013

Hejsan alla.
Hur underbart väder är det inte nu? Sjukt varmt alltså. Imorgon & på fredag är vi i alla fall lediga tack vare Nationaldagen. Så det blir ju verkligen härligt med en långhelg! Imorgon ska vi (äntligen) flytta mina saker ur mitt nuvarande rum, så kaoset kommer att lägga sig en stund. Som vanligt så har jag ju alltid tappat bort någonting, och just är det kameraladdaren... Fattar inte hur jag lyckas? Min kamera är då urladdad, men imorgon när i rensat klart rummet så kommer jag garanterat att hitta den (hoppas jag). Som sagt i brist på kamerabilder så får ni min outfit plan för skolavslutningen.
 
Jag har redan fått denna kjol, fast i mint, hemlevererad till mig, men den passade inte. Så nu måste jag beställa i mörkblå istället, för det är det enda som finns i rätt storlek, men det blir bra ändå. Ha en trevlig kväll!

Vendela: Hur sköter jag mitt hår?

 
Från vänster: Umberto Giannini volyme spray, Got 2 B hårspray, Syoss dry shampoo och Tresemmé balsam och shampo. 
 
Vad gör jag med mitt hår?
 
- Jag tvättar håret 4 ggr i veckan(skulle vilja tvätta det mindre men det blir smutsigt så fort) 
- Jag använder inte någon olja. Gjorde det förut(morocan oil) men det slet sönder mitt hår efter några månader. Så tips till er, man blir lurad av det fina glanset i början men moroccan oil är inte bra i längden!
- Jag använder lite volym spray innan jag torkar håret så blir det jätte fluffigt och fint!
- Jag använder hårtork/locktång/plattång endast 1-2 ggr i veckan.
- Använder väldigt sällan hårspray. Kanske en gång i veckan bara. Det sliter otroligt mycket på mitt hår så jag försöker verkligen undvika det! 
- Jag gör nästan aldrig hårinpackningar. Istället låter jag mitt balsam sitta i kanske fem minute innan jag sköljer ut det(detta gör jag varje tvätt)
- Om vi har hemma tar jag det värmeskyddet som finns.
 
Hoppas det här gör er nöjda ;) Om ni undrar något är det bara att fråga i blogresponse! Kram
 

Emma-Karin: 9 Juni

 
Kenza, Angelica Blick m.fl ska alltså ha en bloppis nu på söndag i Stockholm, herregud vad jag vill shoppa där!

Vendela: 5 Juni

Hej! Kom hem för typ en timma sedan, tidig dag idag. Jag ska gå med hunden nu, sedan åka och möta Johanna för att sedan åka till Moa som fyller år idag! Grattis, grattis, grattis! 
Idag har jag på mig en tröja från gina och shorts från H&M tillsammans med mina converse platforms :) 
 

Vendela: Sneak peak

           
En liten sneak peak på bilder jag ska redigera klart och lägga upp imorgon!

Idag har varit en låång dag, så himla skönt att den snart är slut. Imorgon ska jag (även) skriva lite om mitt hår och hur jag tar hand om det, hope you will like it :) Ni får gärna komma med mer önskemål om inlägg, super kul ju!
Kram
 

Emma-Karin: Can't wait

DARE TO DREAM | via Tumblr      DARE TO DREAM | via Tumblr     indie | Tumblr      ANNA BETLEHEM | via Tumblrdream wish magic | via Tumblr      amusment park! | via Tumblr NY | via Tumblr      . | via Tumblr
Weheart it bilder in my heart
 

Vendela: 4 Juni

Godmorgon! Om typ två minuter åker jag till skolan för filmmys, senare i eftermiddag ska jag ta hand om vovven, dammsuga, göra ett inlägg om mitt hår och klippa till lite shorts och tröjor till sommaren :) 
Ha en bra dag!
 
 
 

Vendela: Senaste på Insta

 

Emma-Karin: 3 Juni 2013

Hejsan!
Idag har klassen varit på Långholmen, efter det så drog jag, Jonna, Johanna och Thea och kollade på lite skolavslutningsskor. Mycket trevligt, sen så åkte jag hem och njöt av att jag inte behövde göra något alls, så himla skönt! Våra betyg har blivit satta nu så det är bara mysveckor kvar i skolan, yippie :) Är precis hemma från fotbollen nu i alla fall, ha en trevlig kväll allihopa!
 

Vendela: intensiv dag

Hej! Idag har jag nästan inte varit hemma nånting alls.. Började dagen med att försova mig en timme. Åkte sedan till Långholmen och var där några timmar med klassen. Sedan direkt vidare till stallet. Stannade sedan till hemma nån timma för att duscha och fixa mig. Nu är jag på väg till kompisar till familjen för att fira lite :)
Hörs senare när jag kommer hem!


Vendela: Fyra från dagen

           

                    
 
Fyra bilder från den perfekta sommar dagen. Jag och Emma-karin har fotat massa, jag har badat med hunden, grillat hamburgare, solat mm. Super bra dag! 

Emma-Karin: Sommarvärme

Tjenare! Idag har det ju verkligen varit sommarvärme, hoppas ni har haft en härlig dag i solen :) Själv har jag gått runt i svarta långbyxor och Dr. Martens, inte jättesomrigt direkt. Jag och Vendela fotade som sagt hela förmiddagen och jag kom inte hem förrens vid halv sex. Annars då? Har gjort klart sista skolarbetet för denna termin, så skönt! Imorgon väntar en chilldag i skolan med bad och (förhoppningsvis) sol! Ha en bra kväll!
 

Vendela: Längtar!

Kenzas egna märke lanseras den elfte juni! Wey!


Ny header bild

Hej! Vi håller nu på att ta en ny header bild. Kul va? Vi bloggar mer senare under dagen, kram
 
 

Myskväll

Hej! Nu blir det lördags mys med massa gott framför O.C! Kram på er och ha en bra kväll :)
 
0.365x365_large
          
 

För ett år sedan

 
 
Såhär såg vi ut för ett år sedan. Herre gud vad små vi ser ut, haha :) 
 

Emma-Karin: Summer evening

Hejsan. Sorry för dålig uppdatering, vi hade gäster igårkväll och idag har jag tagit lång sovmorgon och pluggat lite. Här har ni lite oredigerade bilder från igår, snart ska jag iväg till Vendela, ha det bra :)
 


 
 

Vendela: 1/6

 
 
God morgon! Första dagen på Juni idag, så himla härligt. Jag började dagen med en smoothie gjorde på hallon, kiwi och banan + flingor till :) 
Idag så ska jag städa huset, städa mitt rum, springa och träffa Emma-Karin. Vad ska ni göra?