Vendela: Tisdag 19/8

 
Well hello! Det var ett tag sen.. Jag har varit busy med att njuta av mitt sommarlov som tar slut på måndag. Eftersom att det inte är så långt kvar tills att skolan drar igång så har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv. Jag ska försöka att Inte somna vi tre och gå upp halv tolv, äta på regelbundna tider, göra mer yoga, blogga mer och bara allmänt få in lite rutiner igen :) Så idag gick jag upp strax efter nio(!!) för att äta frukost och göra mig iordning och ska snart åka iväg och eventuellt göra ett fotojobb. Min mamma behöver lite hjälp att fota lite i hennes butiker vilket känns som en perfekt uppgift för mig :) Efter det ska jag åka och fika med mina kopisar!
Ha en bra dag! 
 
 

Emma-Karin: gymnasiet

Åh, idag var det tillslut den där dagen jag både längtat efter och oroat mig över. Dagen då jag skulle börja på gymnasiet. Nervös som bara den var jag imorse, men ändå så himla förväntansfull. Jag hade ju ändå kommit in på mitt drömgymnasium Södra Latin. Och skolan kändes faktiskt så mysig och avslappnad som jag hade hoppats på. Så jag hade en bra första dag!
 
Efter skolan så mötte jag upp mina fina vänner för att snacka om våra nya skolor och ta en fika. Supermysigt hade vi det. Sedan drog jag mig hemmåt och har inte gjort så mycket sedaan dess. Imorgon så blir det i alla fall en heldagsutflykt för alla ettor, och sedan så har vi en dag till att bara lära känna varandra/skolan innan alla vanliga lektioner drar igång på torsdag. Kram på er.
 
 
Bild från avslutningskvällen. Kan inte fatta att jag inte ska gå i samma klass som dessa fina längre, känns så himla konstigt.

Emma-Karin: monki

Hej, är just nu i stan med några vänner och har på mig min nya fina kimono från monki. Har letat efter en kimono såå länge och denna var till och med ganska billig så jag e är supernöjd. Kram på er. 




Vendela: While our blood's still young

 
 
 
 

Vendela: Summer night

Gick och badade med Johanna och Emma-Karin strax efter nio. Det var varmare i vattnet än i luften och det var nästan för mörkt för att kunna se vart man satte fötterna. Men det var himla vackert. Dock lite kallt så jag sitter nu hemma hos mig och dricker te med Emma-Karin.
 
Aaah, summer nights. 
 
 

Vendela: Göteborg

I detta inlägg berättar jag om när jag och Emma-Karin var i Göteborg för några veckor sedan. Först var vi hos hennes släkt i Trollhättan och tog sedan tåget till Göteborg! 
 
 
Vi tog ett tåg från Trollhättan tjugo över nio och var framme tjugo över tio. Då lämnade vi väskorna på stället där vi skulle sova.
 
 
Sedan begav vi oss mot slottskogen och gick i affärer på vägen dit. Vi köpte med oss en konstig picknick bestående av plättar, vitlöksbröd, jordgubbar, frysta bär, clementiner och smultroncider och satte oss under träden i slottskogen och lyssnade på Monica Zetterlund. Där satt vi sedan i flera timmar och bara hade det gött.
 
 
 
 
Vi åkte sedan till skivbutiker. Bengans på stigbergstorget, mynt och musik, Andra långgatans skivbutik och dirty records. Som jag redan visat er i ett annat inlägg så hittade jag tre fina The cure skivor :)
 
 
Efter skivshopping åt vi sushi och köpte sedan med oss chips och dricka och satte oss vid kanalen.
 
 
 
Där satt vi hela kvällen och hade det underbart. Kvällen avslutades med en kopp te och promenad i natten.  
 
 
Efter att vi sovit under en random människas skrivbord (lol) käkade vi sedan frukost buffé!
 
 
 
Den dagen ägnade vi endast till second hand och vintage butiker. Jag köpte bland annat den super fina toppen på bilden!
 
 
 Vi sex-tiden gick mitt tåg mot Stockholm och jag fick vinka Emma-Karin hejdå och Göteborg hejdå.
 

Emma-Karin: hemma

Hej! I torsdags så kom jag äntligen hem till stockholm igen efter en lång och rolig resa. Men istället för att åka hem så åkte jag direkt till Vendela och sov över med ett gäng fina vänner. Sen var det direkt dags för fotbollsläger dagen efter som har hållit på fram tills idag. Väldigt kul har det varit, men herregud vad jag är trött nu alltså haha.
 
I alla fall så kommer jag att berätta mer om varje ställe jag har varit på och visa alla bilder, men till en början får ni några pics från resan som jag har lagt upp på min instagram. Kram på er.
 

Vendela: livet kom emellan

Well hello there! Helt plötsligt var det en vecka sedan jag bloggade, och jag ber om ursäkt för det men livet kom emellan och jag prioriterar faktiskt det framför bloggen, haha. 
Quick recap:
I måndags åkte jag till Johannas landställe på Ljusterö med Jonna och Viktor och självklart Johanna. Vi hade det hur bra som helst och åkte sedan hem på onsdagen. På kvällen sov Jonna och johanna hos mig och i torsdags var jag och Johanna i stallet. På kvällen var hela järngänget samlat, alltså Jonna, Johanna och Emma-Karin! Senare på kvällen så anslöt även Viktor. I fredags var jag med syrran när hon hoppade fallskärm (så jävla coolt) och sov sedan hos Johanna med Jonna och igår gick vi i prideparaden vilket för övrigt var typ det bästa jag gjort. Så jag har med andra ord spenderat heeela veckan med mina babes, haha, love it. 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och senare på kvällen träffa kompisar :) 
 
 
Och juste, ifall ni undrar vafan alla post-it lappar gör i mitt rum så prankade mina friends mig när de var ensamma i mitt hus häromdagen. Heeeela freaking rummet var täckt av post-it lappar men jag har tagit bort det mesta nu, haha.