Emma-Karin: gran canaria

Hej, som det står i rubriken så är jag just nu på Gran Canaria! Vi kom hit tidigare idag och oj vad bra vi har det! 

Min kamerasladd har tyvärr strulat lite, så de bilder jag hade förberett till inlägg under veckan har jag inte kunnat lägga över, men jag hoppas att jag kan fixa det under veckan! Tills vidare så får nu en lite halvkass mobil bild på utsikten från vår balkong, kram!
Vendela: Ledig

 
Hej! Jag har typ den bästa starten på en vecka man kan önska sig. Igår gick jag inte till skolan på grund av sömnbrist, så det blev en mysig hemmadag istället. Och idag är jag ledig för att göra en fotouppgift! Har dock fortfarande inte kommit på vad jag ska göra, så jag sitter nu och lyssnar på en gammal vinyl av Blondie och bläddrar i en fotobok och försöker desperat få igång min kreativa sida. 
Ha en bra dag!

Vendela: Veckan

 
I måndags så hade jag en seg skoldag men mötte efter den upp Emma-Karin! Vi åkte hem till mig och drack te framför American Horror Story, super mysigt men jävligt läskigt. Emma-Karin var så höstig och fin så jag var tvungen att knäppa bilden ovan.
I tisdags var jag hos tandläkaren vilket aldrig är kul, men det finns inte så mycket att göra åt det, haha.
 Igår var det pluggdag men jag hade även en liten fikapaus med Johanna efter skolan. 
Idag så ska jag åka till Johanna och färga hennes hår (har aldrig gjort det förut så det kan sluta precis hur som helst) och sova där. Imorgon så börjar vi tjugo över 12 och har endast en lektion. Efter det ska vi till Emma-Karin på Södra latin och gå på HBTQ-hörnans (en förening) filmmys! Sedan ska vi fixa oss för att gå på min och Johannas inspark! Det är tema tv-serier så vi tre ska vara powerpuffpinglorna, haha, det kommer bli awesome. 
 
Men förlåt för dessa tråkiga inlägg. Jag har inte varit så inspirerad på senaste tiden, men det börjar komma tillbaka smått. Så vi kan ju hoppas på lite bättre uppdatering snart! 
 

Emma-Karin: purple

 
Åh asså har blivit så kär i lila hår på senaste tiden, så himla fint!! Vill så gärna färga mitt hår lila nån gång, undrar ju bara om en passar i det? Jaja kanske bli av nån gång i vår om jag forfarande vill, vi får se :) bildern är i alla fall från weheartit, kram på er!

Vendela: Update


 
 
 Update: De senaste dagarna har jag haft mycket håltimmar vilket resulterat i mycket häng i butiker och på cafén, äntligen är det chailatte säsong <33. Jag har även orienterat och det enda eventfulla den dagen var att jag och Jake var vilse ett tag, haha. I lördags var jag husvakt så mina homies kom över. Sedan på söndagen hängde Emma-Karin kvar hos mig hela dagen och hade det fett mys med en långpromenad, powernap framför One Tree Hill och madrassåkning i trappan, lol. Idag vaknade jag med otrolig migrän så jag skippade förmiddagslektionerna och sov ut, men begav mig in till skolan på eftermiddagen för att skriva prov, sedan satte jag mig på ett fik med Johanna och Jonna för att catcha up lite :) 
Kraam