Vendela: Gårdagen

Hej! tänkte dra gårdagen lite kort. Jag och Emma-Karin möttes upp och gick till torget vid slussen. Lyssnade på lite tal och stog bredvid Thomas stenström. Jag skojar inte. Han var precis bredvid oss. Sedan så promenerade och ca 2500 andra människor iväg till medborgarplatsen skrikandes bland annat: "Vad ska vi göra? Krossa rasismen!" och "Inga rasister på våra gator". Det var så himla skönt att få skrika ut lite av det man känner mot allt rasistiskt. Vi lyssnade sedan på lite fler tal och stod bredvid THOMAS STENSTRÖM IGEN! Asså vad är oddsen? Vi ville gärna gå fram, men han var liksom med sina kompisar så vi skulle bara störa och vara jobbiga.. Men ändå! Jag har honom på film i alla fall :) När allt var klart satt vi på Burger king i två timmar och försökte tina upp lite. Begav oss sedan till Hovet och var på en underbar Håkan konsert! Vi kommer skriva mer om den sedan när vi har typ samlat oss lite, haha. 
På kvällen åkte vi hem till Emma-Karin och kollade på alla videor från konserten och skrattade så vi inte kunde andas när vi hörde Emma-Karins fantastiska sång i varenda en av hennes filmer, haha. 
Tyvärr så har Emma-Karin har blivit knockad av vinterkräksjukan, lilla stackaren. Men himla tur att hon inte blev sjuk igår så hon hade varit tvungen att missa konserten. 
 
 
 
 
 
 Video från min instagram

Kommentarer


Namn:
Kommenterar du ofta?

Din e-postadress:

Har du en blogg?

Din kommentar:

Trackback