Vendela: Jag vill

 
att det ska bli sommar.
gå på konsterter jag aldrig kommer glömma.
ha picknick i slottskogsparken med Monica Z som soundtrack.
ha kvällar som blir nätter, soluppgångar.
se en solnedgång från en roddbåt på stilla vatten.
ha långa konversationer där tiden glöms bort. lära känna varje oviktig, viktig detalj av någon.
bada när solen gått ner
 

Vendela: Fredagen den trettonde

 
 
Jaha, då sa kroppen till slut ifrån och jag blev sjuk (Kan det vara fredagen den trettonde som ligger bakom detta?). Men jag jobbar på att blir frisk för att imorgon så är det ju Valentine's day och det ska jag fira med en romantisk middag med mina babes <3 Plus att mina föräldrar åker bort i en vecka imorgon vilket innebär att jag måste var frisk och kunna promenerar med hunden. Så jag äter stora mängder blodapelsin och nudlar för att få i mig c-vitamin och vårda halsen lite.
Nejmen om en kanske skulle ta och titta på ännu ett avsnitt av friends? Ha det bäst
 

Vendela: The bags under my eyes are Prada

 
Alltså, livet går för fort och tiden räcker inte till. Finns ju så mycket en vill göra och samtidigt finns det så mycket en måste göra och att få med båda delar resulterar i påsar under ögonen som inget smink i världen kan täcka. Det som behövs för att få mig på banan igen är vår i göteborg, lunch i slottsskogen eller en Kent konsert. Och snart snart snart kan jag få allt det där. Men for now får det räcka med en myskväll hos Johanna :)
 

Vendela: Tumblr addict

 
Blev en kort skoldag idag. Jag kom sent och sedan blev en lektion inställd och jag hade inte tänkt gå på eftermiddagens lektioner. Så istället för att göra något så jobbigt som att ha idrott så dricker jag te, konsumerar för mycket tumblr och undviker det jag borde göra: plugga fotohistoria och räkna matte. Men men, än är dagen inte slut. 
 
Min tumblr: Makthaverskaa.tumblr.com. Den är fett grunge from time to time och kan innehålla spår av One Direction.