Emma-Karin: purple hair

Hej! Har inte skrivit här på ca en månad (!!), sorry for that, men har verkligen inte haft någon inspiration. Men efter att jag hjälpte Vendela med en fotouppgift i lördags så blev jag verkligen sugen på att fota, skriva och ja vara kreativ helt enkelt. Det var så kul att vara med och fota igen, det känns som att det var en evighet sedan jag plockade fram kameran och bara va kreativ, så mer sådant ska jag verkligen försöka göra, för oj så roligt det är!
 
I vilket fall som helst så har jag lite roliga saker att visa er. För det första, jag har numera lila hår! Åh det är verkligen så härligt att bara byta utseende lite grann, plus att lila e så himla fint in my opinion. Jag la ut ett inlägg här för ca två månader sedan där jag skrev att jag kanske skulle färga någon gång i vår, men ja som ni ser så kunde jag inte riktigt hålla mig haha. Tyvärr så håller färgen på att gå ur, för det var några veckor sedan jag färgade, så det är mest lila-brunt nu, men det är väl bättre än ingenting i alla fall ;) Ska se till att ett inlägg med före och efterbilder kommer upp här inom kort också.
 
Som Vendela skrev så var vi i Norrköping förra helgen och såg Thomas Stenström, och jag kan nog inte beskriva med ord hur underbart det var, men mer om det senare! Tillsvidare får ni här en lila selfie, kram!
 
 

Vendela: Norrköping imorgon

Hej! Jag har spenderat kvällen med att förebereda för morgondagen då jag och mina kompisar ska åka och hälsa på Viktor i Norrköping, och där ska vi gå och se Thomas Stenström på Dynamo! Fy fan vad jag är taggad! Det kommer bli skitkul att Thomas igen och ha hela gänget samlat :) 
 
Godnatt!
 
 

Vendela: Autumn came fast, dressed in slow motion

Nu är hösten här. Och jag vet att alla andra redan sagt det för två månader sedan när löven ändrade färg, men det är inte förens dessa kalla nätter och gråa dagar som hösten faktiskt är här på riktigt.
Och detta innebär ju att man måste tänka om lite med sitt fotograferande för det är verkligen inte samma grej på hösten/vintern som är på våren/sommaren. Det kan faktiskt vara riktigt krångligt att fota denna årstid. För det första så går solen ner vid tre-fyra tiden och när den väl är uppe så är det ändå väldigt svagt ljus. Därför tvingas man använda blixten mer this time of the year vilket jag kan tycka är riktigt frustrerande, men jag börjar faktiskt inse att det kan bli bra även med blixt. 
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, men igår var jag i alla fall på promenad och tog med mig kameran trots att det var mörkt ute och tog dessa bilder nedan. Jag blev riktigt nöjd!