Vendela: Hörde ekot från dina hjärtslag

En stalker mot en ängel
Att förlåta mina synder var ett misstag
Ett misstag
 
Kent - Godhet
 
 
 
 
 
Ännu fler textrader från Kents försläppa låtar. Imorgon släpps hela albumet på riktigt, så Emma-Karin kommer över hit och vi ska kentfesta hela dagen och bara vänta på att albumet släpps. Åh taggaaa!
 
Förresten så har jag ett par trevliga dagar framför mig. Imorgon är jag ledig pga studiedag plus att det är valborg, på torsdag och fredag är jag ledig och på fredagkväll blir det födelsedagsmiddag med familjen, och sedan på lördag fyller jag år och det ska självklart firas med ett standard film-maraton och uppesittarkväll med mina kompisar :) 
Ha en bra kväll hörni, kram!
 

Emma-Karin: Idre

Hej! Nu är veckans ändå två skoldagar avklarde, så nu väntar fem dagars ledighet, vilket jag verkligen inte tackar nej till! Har nu fixat ihop lite bilder från när jag var i Idre på påsken, åh vad fint vi hade det där! Kram på er.
 
Solen sken nästan hela tiden!
 
Fina bröder posar på toppen!
 
Jag försökte ta en bild på mig själv, men jag ser mest väldigt liten och ihoptryckt ut haha ;)
 
Utsikten är så himla fin, titta bara!
 
Min fina färgglada snowboard fick såklart vara med på en bild.
 
Som sagt, underbar utsikt!
 
Fikapause uppe i toppstugan är ju inte helt fel efter en dag i backen!
 
Sådär ja! Nu har ni sett bilderna från lovet, har säkert missat något, men då kommer de upp lite senare!

Vendela: Du håller mig som ingen annan, i en värld som är hopplös och sjuk

Allt det goda, allt det onda vi är
Allt det vackra, allt det jävliga vi gör
Vi är samma vi är lika vi är en
Kent - Din enda vän
 
 
 
 
Hatt från H&M - Solisar från Gucci - T-shirt från Weekday - Bomberjacka från Only - Jeans från Dr.denim - Vans från Asos - väska från Bikbok 
 

Vendela: Måndag

 
Hej hej! Som Emma-Karin skrev så har Kent släppt en låt varje natt under helgen, varav alla har varit helt amazing. Det är alltid lika roligt när alla fans freakar tillsammans :)
Men nu är det back to normal med skola och plugg men som tur är så har jag bara två skoldagar denna vecka!
 

Emma-Karin: helgen

 
Hej! Har haft fullt upp hela helgen så det har blivit lite dålig bloggning. I fredags så kom några vänner över och vi hade en jätte mysig kväll, vi satt uppe och väntade (och var hysteriska över) kents nya låt, pratade och hade det allmänt trevligt. Sedan så åkte jag och Vendela in till stan en sväng under lördagen för att leta affischer, men vi hittade inga :(( Sedan så åkte vi och några andra hem till en kompis och så hade vi ännu en mysig kväll! 
 
Alltså, för er som har missat, så har Kent släppt nya låtar natten till fredag, lördag och söndag. Och herregud säger jag bara! Dem är helt utomjordisk bra, så jag beordrar alla att lyssna, vilket ni kan göra HÄR! Nu på onsdag så släpper dem hela albumet, vilket jag håller på att längta mig galen till! Kram på er.

Emma-Karin: summer

Nu när solen värmer och vinterjackan återvänder till sin plats längst in i garderoben så kan jag inte annat än att längta till alla soliga sommardagar och varma ljusa nätter. Här är två saker som får mig att tänka lite extra på sommaren.
 
 
Ryggsäck från Spanien // Shorts från bikbok

Vendela: Crosley

 
 
 
 
 Förra veckan fick jag en tidig födelsedagspresent i form av en vinylspelare från Crosley! Är så himla glad för den, så jag var ju bara tvungen att visa ;)
 

Emma-Karin: musik non stop

 
Hej! Som Vendela skrev så har grymma Thomas Stenström släppt en ny singel idag, och det har även fina Markus Krunegård gjort. Som om inte det vore nog så kommer Kent att släppa låtar från nya plattan (som släpps nu på onsdag) på fredag, lördag & söndag. Och juste, glömde jag nämna att Den svenska björnstammen precis har släppt en ny platta och att Lana del Reys nya singel West Coast är helt perfekt? Alltså, musik kan verkligen få en att blir sådär underbart lycklig.

Emma-Karin: spanien

Hej! Här har ni en drös bilder från underbara spanien där jag var tre dagar under lovet med mitt fotbollslag. Vi solade, badade, spelade fotboll och hade det väldigt roligt! Vill tillbaka!
 
 
Staden/området där vi bodde var omgivet av höga berg, vilket var väldigt fint.
 
 
När vi inte spelade fotboll så hängde vi mest vid poolen!
 
 
 
En dag så körde vi femkamp, och fotbollsspel var en av grenarna! 

Vendela: Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever

 
 
 
 Thomas Stenström släppte en ny singel idag och den är bäst, bäst, bäst. Han spelar på Grönan 5e Augusti och jag längtar nåt enormt mycket.
Singeln heter Slå mig hårt i ansiktet :)
 

Emma-Karin: 22 april

Hej! Gud vilket underbart väder stockholm levererade idag, känns nästan inte som att jag lämnade Spanien ;) Haha nej, men det märks att allt är som vanligt igen, skolan har börjat och allting som jag har missat nu när jag varit sjuk ska göras. Stressigt! Jaja, bjuder i alla fall på en bild från den underbara poolen i Spanien, fler bilder kommer snart! Kram på er.
 

Emma-Karin: hemma!

Hej, nu är jag äntligen tillbaka från alla mina små äventyr. Kom hem lite tidigare ikväll och har sen dess packat upp och njutit av att faktiskt bara få komma hem. Jag har haft det så himla roligt, både i Spanien och i Idre! Jag ska börja fixa med alla bilder på en gång, så snart kommer ni att få se hur fint jag har haft det! Tillsvidare så får ni här två mobilbilder från min Instagram, @indieot, en från varma Spanien, och en från mysiga Idre. Kram på er!
 
 

Vendela: Konserter 2013

Tillbakablick på bästa konserterna 2013. Åh så fint det var. 
 
 
Håkan - Skansen 9/7
 
 
Håkan - Grebbestad 19/7
 
 
Håkan - Way out west 9/8
 
 
Kent - Tele2 arena 24/8 
 
 
(Asså denna bild, haha) Håkan - Hovet 14/12 
 

Vendela: First days of spring

It's the first day of spring
And my life is starting over again
Well the trees grow, the river flows
And it's water will wash away my sin
 
Noah and the Whale - The first days of spring
 
 
 
 
Hello! Idag har Stockholm bjudit på extremt bra väder så jag och Johanna tog en filt och lite fika och la oss vid långsjön. Vi satt där och lyssnade på musik och snacka i några timmar vilket var väldigt trevligt. Hon är så bra den där bruden asså. 
Ikväll sitter jag hemma och dricker te och lyssnar på Noah and the whale, mycket mysigt :)
 

Vendela: Jag gick ut en kväll

För att känna lukten av våren
Och jag trodde att jag kunde känna igen
Men det kan jag inte
 
Håkan Helltröm - Bara dårar rusar in
 
 
 
Det är 49 dagar tills jag åker till Göteborg och om exakt 50 dagar så kommer Håkan stå på Ullevis scen och jag i publiken. Längtar enormt mycket.
 

Vendela: Heaven is a place on earth with you

Lana del rey - Video games
 
 
 
Hej! Jag är hemma från släktträff nu och jag ska sätta mig på min balkong, lyssna på Lana del rey och sola mig i det fina vädret. Ha en fin dag, kram.
 

Vendela: Mot släkten!

 
Hej hej! Nu ska jag iväg och träffa släkt och kommer tilbaka imorgon eftermiddag tror jag. 
Hoppas ni får trevligt påskfirande, kram!

Emma-Karin: Balklänning

 
 
 
 
Hej! Innan sommaren så kommer alla nior i min skolan ha en bal och såhär ser min klänning ut! Jag gillar den jättemycket och ser verkligen fram emot att få använda den :)
 
Nu har jag för övrigt kommit tillbaka från spanien, men istället för att åka hem åkte jag direkt till Idre med familjen. Så jag har fortfarande inte möjlighet att uppdatera här.. tyvärr. Men jag kommer hem på måndag och då kommer jag ha såå mycket bilder att visa er!
 

Vendela: Prästkragar allover

 
 
Tänkte bara säga hej och visa min underbara tröja full med prästkragar. Funderar på att bo i denna på heltid. 
Jag ska dra iväg och bowla om en liten stund. Har inte gjort det på länge så jag är fett excited!
 
Förresten så kan man tjuvlyssna på Den svenska björnstammens nya album! Sök bara på nemmatsnröjb (björnstammen baklänges) så dyker skivan upp. Har lyssnat på en låt än så länge och det låter riktigt bra!
 

Vendela: Down on the West Coast, they got a saying

If you're not drinking, then you're not playing
But you've got the music, you've got the music in you, don't you?
Lana del rey - West Coast
 
 
 
 
Hi guys! Har ni hört Lana Del Reys nya singel west coast? Den är super och jag längter verkligen tills albumet släpps!
Idag har jag lite hemmadag, ska tjäna lite pengar på trädgårdsjobb, plugga och städa lite. Känns sådär kul..
 

Vendela: Min kraftreserv den är snart slut, som min tro på en ingripande gud

Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand
Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
Kent - M
 
 
 
Hello, hur är det med er? Med mig är det bra, senaste dygnet har spenderats med mina fina vänner, jag har köpt två plagg med prästkragar på och jag har ätit alldeles otroligt mycket choklad. I stunden sitter jag och lyssnar på Kent och ska snart käka lite pannkakor, perfekt. 
 
Juste, Emma-Karin är just nu i Spanien på fotbollsläger in case you were wondering!
 

Emma-Karin: Throwback

 
 
 
 
 
Vill ha sommar nuuu.
 

Vendela: Måndag

 
Hej! Idag har jag en pluggdag och ska försöka röja undan så mycket som möjligt så att jag kan koppla av resten av lovet. Och jag har nog förresten glömt nämna det, men som ni ser på bilden så har jag nu en macbook pro! Min dator blev stulen i november och jag klarade mig hela fyra månader utan en egen dator. Men det var värt väntan för denna är underbar, supersnabb och perfekt för mig som jobbar med mycket bilder :) 
 

Hipp hipp hurra!

 
BLOGGEN FYLLER 1 ÅR! 
För exakt ett år sedan startades vi denna blogg med detta inlägg! Så himla pinsamt nu när man tittar på det, haha. 
Men vi tänkte i alla fall fira detta med lite vårstädning här på bloggen, vi har tagit bort höstlöven och gjort lite nytt! Hoppas ni gillar det!
 

Fotografering

 
Hej! Idag så har vi haft en liten fotografering tillsammans för att få lite bilder till bloggen! Vi har även hållt på att fixa lite med designen och ni får snart se resultatet ;) 
Hoppas ni får en fin kväll, kram!

Vendela: Vi andas, tänker, känner samma sak.

Kent - Det finns inga ord
 
 
Idag är det ett år sedan vi såg Jocke Berg. Helt otroligt.
 

Emma-Karin: sneak peak

 
Hej! Kom på att jag helt glömt bort att visa er min underbara balklänning som landade i brevlådan för nån vecka sedan. Så här har ni en liten sneak peak! Mer bilder kommer nån annan dag :) Just nu sitter jag och väntar på några vänner som ska komma över och sova över, jätte mysigt! Har blivit i stort sett helt frisk nu vilket är sååå himla skönt. Nu taggar jag Spanien på söndag, kram p er!

Vendela: 11/4

 
 
 
 Tröja från Monki - Jeans från dr.Denim - Och min nya väska från the cures hemsida! 
 
Hejsan! Idag har jag haft denna outfit och rockat en 90-tals frisyr :) 
Dagen började men en hundpromenad sedan åkte jag iväg till Alva för brunch med kompisar. Hängde där några timmar och åkte sedan hem. Nu har jag fixat mig och ska iväg till Emma-Karin för myskväll med henne, Jonna och Johanna :) 
Ha en bra kväll!

Vendela: Tack!

 
Ville bara titta in och skicka lite kärlek till er då vi slog vårat rekord i besökare häromdagen, tack så mycket för det! 
 

Vendela: 9/4

 
Hej hej! Jag har haft en dålig dag idag, så hela eftermiddagen har jag bara legat i min säng och kollat på serier och ätit muffins, haha. Senare på kvällen så fick jag lite inspiration och fotade vilket var super kul då jag inte gjort det på länge känns det som.. 
Helt värdelöst inlägg, men så får det bli ibland ;)

Emma-Karin: mums

 
Hej! Sitter just nu och käkar dessa mumsiga avokadomackor framför lite one tree hill och hoppas på att bli frisk nu. Hoppas ni har haft en fin dag, kram.

Emma-Karin: lite kickass grejer

 
New Look finns att köpa på newlook.com & asos.com
 
Hej! Nu när jag är hemma så mycket så har jag massa tid över till att sitta inne och titta på olika webshoppar och sånt. Här har jag pysslat ihop ett litet kollage med fina grejer från New Look. Kram.

Vendela: Avkoppling

 
 
Jag ligger just nu på mitt golv och lyssnar på gammal musik. Det har varit en stressig dag med ett stort nationellt prov som tagit på krafterna, så det är jäkligt skönt att lyssna på musik och koppla av lite, ta några djupa andetag och fokusera på att jag får lov på torsdag. Det ska bli så skönt.
 

Emma-Karin: fortfarande sjuk

 
Hej hej. Är fortfarande hemma och sjuk, vilket suger... Bildan ovanför beskriver ganska bra vad jag gör om dagarna, håller på med datorn, en bok, mobilen och maaaassa serier (just nu världens bästa one tree hill). Vill bara bli frisk så att jag kan fota en massa, orkar liksom inte (och har typ inget att fota här hemma). Håller tummarna för att det försvinner snart, kram på er. 

Vendela: Paris del 1

Hej! Nu har jag satt igång med att redigera bilder från min resa till Paris! Så nu får ni första delen av bilder som jag hunnit redigera.
Jag var där i september med min mamma, min syster, min systers gudmamma och hennes dotter Emma! Vi åt god mat, träffade människor, gick runt på fina gator, fotade, shoppade och skrattade hur mycket som helst! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vendela: Hemmadag

 
Hej! Idag är jag hemma från skolan, känner mig lite förkyld och vill inte bli värre tills imorgon när jag ska skriva nationellt prov.. 
Så jag spenderar dagen med att plugga, redigera bilder, måla naglarna och annat som jag typ aldrig hinner med! Har till exempel redigerat bilden ovan som jag tog för två månader sedan, men inte haft tid att ta hand om.
Hoppas ni får en bra dag!

Vendela: Just focus, and keep aiming

 
 
 
"An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it's going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming".
 

Emma-Karin: hemma

 

 
Hej! Ligger fortfarande hemma och är sjuk, så jag har tyvärr inte så jättemycket kul att dela med mig av... Sålänge får ni ett par fina bilder och låtar :) Vill ju bara bli frisk nu, speciellt eftersom att jag om en vecka kommer att sitta på ett plan ner till Spanien med mitt fotbollslag! Ska bli så himla roligt, och direkt efter det så åker vi i familjen upp till Idre för lite skidor & snowboard, så nu vill jag verkligen bara bli frisk! Kram på er. 

Vendela: Love me like I'm not made of stone

Den här låten som Lykke Li nyligen släppt är grym. Älskar texten och hennes röst! 
 
 

Vendela: Dauntless

 
 
 
Top och kjol från H&M - Bomberjacka från Only - Knästrumpor från Gina Tricot - skor från Dinsko
 
Hej! Igår var jag på premiären av Divergent! Jag var självklart klädd i dauntless/de tappras färg, svart. Filmen var superbra och definitivt värd att se! 
Ikväll så kommer en drös med människor hem till mig och vi ska ha Lord of the rings maraton. Det kommer bli awesome, haha. Nämen så jag måste börja fixa och göra iordning för det nu, men vi hörs kanske senare.
Kram!

Vendela: Pictures

 

Emma-Karin: banan pannkakor

 
 
Hej! Sitter just nu och käkar dessa underbara banan pannkakor samtidigt som jag tittar på lite serier. Var i skolan en sväng på förmiddagen för att göra ett nationellt prov, men åkte hem igen direkt efteråt. Är så trött på att bli sjuk hela tiden... Jaja, ska proppa i mig vitaminer och annat nyttigt så att jag blir frisk nån gång, kram på er. 

Vendela: 1a April

 
Hej! Idag är det 1a April och lyckades lura Emma-Karin, hon började nästan gråta, moahaha.
Idag har jag haft en almänt dålig dag, men det blev helt klart bättre efter sushi till middag och internetshopping. Jag har köpt en superfin tygväska, förbeställt Kents skiva på vinyl och köpt en balklänning! Det bästa med det hela är att mina föräldar betalar allt för att mina senaste betyg varit så bra, yey :)