Vendela: Stockholm

 
 
 
 
 
  
Lite deep black n white bilder från vackra Stockholm. 

Vendela: Sommar regn

 
 
Regnet öser ner och det är mörkt och tråkigt.. Så efter en långpromenad och styrke träning har jag nu lagt mig tillrätta i sängen med godis, te och teen wolf. Så mysigt, det är det som är bäst med dåligt väder.

Vendela: Bland får och hagar

Hej! Jag har äntligen fått min laddare nu! Lyckaa! 
Idag så har jag gått runt på djurgården bland får och hagar. Men nu i eftermiddag så ska jag snickra och möblera om i mitt rum! Shoppade lite på IKEA igår.. ;) 
Bilder från promenaden
 
 
 
 
 
 
 

Vendela: Beställning från E.l.f

Jag har beställt lite från E.l.f som jag tänkte visa! Kostnaden blev totalt 104 kronor, hoppas att det är bra kvalité trots det låga priset.
1. Cream eyeliner i färgen svart
2. Under eye concealer and highlighter i färgen glow/fair
3. Brightening eye color ögonskuggs palett i färgen butternut
4. Concealer brush
 
 

Vendela: Hemma i huvudstaden

Hej! Det var ett tag sedan nu, sorry bout that. I måndags tog jag tåget hem från Trollhättan så jag är hemma nu, dock utan min dator laddare. Emma-Karin ska skicka den med posten så jag kommer få den om några dagar, men jag känner mig redan uttråkad och bortkopplad. Plus att jag inte kan uppdatera bloggen så bra. Men jag ska försöka! "The beauty is in the attempt"
 
 

Håkan nu kommer vi

Hej! Nu sitter vi i bilen påväg mot Grebbestad och bästa Håkan Hellström! Vi är så glada och taggade!! Vi hörs under dagen :)


Shopping

Hej! Idag har vi spenderat dagen på stan. Vi shoppade, åt på Subway och köpte biobiljetter till Känn ingen sorg. Här är det vi köpte.
 
Vendelas skor från Din Sko
 
Emma-Karins skor från Din Sko
 
Emma-Karins läppstift från Kicks, MUS
 
 
Annars då? Nu håller vi på att dusha och göra oss iordning, det blir tidig uppstigning imorgon. Vi ska vara i Grebbestad kl. 9 så vi måste gå upp halv 7, men herregud vad det är värt det. Åååå vad vi längtar! Vi hörs nog imorgon om vi har bra internet i Grebbestad, kram.

Trollhättan

Hej! Idag så åkte vi äntligen ner hit till Trollhättan, resan blev uppskjuten en dag p.g.a problem med våran bil. Nu är vi i alla fall här och på fredag så smäller det! Håkan i Grebbestad, vi är så taggade! Nu sitter vi på vårt rum och ska strax gå och lägga oss. Bilden är från middagen, mums med jordgubbar :) Vi hörs imorgon, kram.

Vendela: In the moment

 
 
Hej! Idag har jag tagit det lugnt och packat lite. Men nu så ska jag provfota för min mammas och mosters nya märke! Det ska bli jätte kul, dock så har jag aldrig fotat smycken förut så vi får se hur det går.. 
Senare tänkte jag även försöka mig på att göra en makeup tutorial, haha. Jag kommer skämma ut mig totalt, men jag bjuder på det ;) 

Emma-Karin: Senaste dagarna

 
 
Bilderna är från ett härligt kvällsdopp, älskar att kunna gå ner lite spontant på kvällen och ta sig ett dopp. Underbart!
 
Hej, det var ett tags sen! Har haft fullt upp med en massa roliga saker. Vi har nämligen haft mina småkusiner på besök här, dom är så fruktansvärt söta! Dom har lekt frisörer, spelat fotboll och jag vet inte vad. Roligt har det varit i alla fall. Jag har även hunnit med att sova hos Vendela, lika mysigt som alltid :) På dagen var vi och shoppade saker inför Håkan spelningen på fredag (herregud) och på kvällen åt vi middag vid vattnet, satt uppe och kollade på O.C, snackade och bara myste. Sedan så har jag följt med min moster m.fl på Iron Maiden spelningen på Friends, vilket också var kul. Jag lyssnar inte alls på den sortens musik, men dom är ju verkligen legender! Det var en bra show, så det var helt klart en cool upplevelse. Jag hade tyvärr inte med min kamera, vilket jag ångrar. Men jag visste inte om vi hade stå eller sittplatser, så jag var rädd att nån skulle spilla öl på den eller nåt... Det var faktiskt en snubbe som fick en hel öl över sig haha, stackarn. I alla fall så har jag bara mobilbilder.
 
Idag så har jag följt med Vendela till stallet och ridit lite. Det var riktigt kul, men nu har jag ont i svanskotan och ringfingrarna (?). Vi red barbacka och jag vill inte påstå att ryggraden var superskön att sitta på haha ;)
Kram på er.

Vendela: Pannkakor med sirap och choklad

 
 
Hej! Idag håller jag på att städa och packa och andra tråkiga saker, så jag unnade mig en extra god lunch bestående av pannkakor med sirap och vit choklad! 
 
Anledningen till att jag packar och städar är för att jag åker till Trollhättan på tisdag! Jag ska åka med Emma-Karins familj dit när dom hälsar på deras släkt, och sedan på fredag(!) så går vi på Håkan Hellström konsert i Grebbestad. På måndag tar jag sedan tåget upp igen medans Emma-Karin stannar där i ca tre veckor till. 
Så idag ska jag bara förbereda inför det :) 

Middag i solnedgången

 
 
Idag var vi inne i stan och köpte saker inför Håkan Hellströms spelning i Grebbestad om en vecka(!!), det blev även lite annat onödigt ;) Sedan blev vi hungriga så vi köpte med oss pizza och sommar drickor och åt det på en brygga i solnedgången! SÅ MYSIGT!

Oh. my. god

Oh. My. God. 
Vi ska berätta lite kort om gårdagen. Vi var på skansen vid halv tio och blev insläppta tio, vi sprang som aldrig förr uppför backar och trappor fram till scenen. Vi fick asbra platser, nästan längst fram vid staketet. Sen så var vi där hela dagen i typ 30 graders värme och sol, utan skugga. Kul. Men vi hade nutella, jordgubbar, godis och cider med oss så vi klarade oss bra. Plus att det fanns vatten stationer och personal som sprutade vatten på alla människor. 
 
Sedan på eftermiddagen började soundcheck och genrep. Vilket innebär att vi såg alla artister redan innan direkt sändningen! Då stog vi precis vid staketet med bara en rad med människor framför! 
Efter genrep så var då riktigt jävla trångt så man kunde inte sitta ner eller ta sig ut. Så därför fick vi stå upp i två timmar tills det började. Och då hade vi inte ätit på några timmar(endast godis). 
 
Sedan började det. Och asså oh. my. god. 
 
Och sedan började hans egna timma och asså oh. my. god. 
 
Här har ni en video där man ser hur jäkla bra han är och hur galet det var i publiken. Vi stod ca en meter från staketet och det var underbart. Alla skrek sönder sina halsar, man knuffades runt fram och tillbaka, alla hoppade runt och grät, skrattade, skrek och bara mådde så jävla bra. Det var så himla underbart. 
 
Och vet ni vad? Vendela fångade en av dom ca tio-tjugo rosorna dom kastade ut i slutet. Livet kändes komplett.
 
 
Efteråt hade vi inte ätit ordntlig mat på ca 8 timmar så köpte massa korvar och tog oss sedan hem till Vendela :) 

Emma-Karin: Typiskt mig

Hejsan! Förlåt för dålig bloggning de senaste dagarna. Det är svårt att hinna nu under sommaren, men jag gör mitt bästa. I alla fall så var gårdagen jätte trevlig. Som Vendela skrev så träffade vi Jonna och drog till stranden, åkte på hennes nya moppe och bara hade det allmänt mysigt! En härlig sommarkväll helt enkelt!
 
Imorgon är det även dags för Håkan Hellström! Herregud vad tiden har gått fort! Men trots att det är sommar så har gått och blivit lite småsjuk med ont i halsen och huvudet... Är det ens möjligt på sommaren? Jag får helt enkelt hoppas på att jag mår bättre imorgon, annars är det bara att proppa i sig Alvedon och stå ut :) Hursomhelst så kommer det bli helt underbart, jag kan inte riktigt fatta att det är imorgon, så peppad!
 
Här är en av låtarna från hans nya album som vi garanterat kommer att få höra imorgon, kram på er!
 

Vendela: Igår

            
 
 
 
Tre bilder från igår. Vi solade och badade hela eftermiddagen/kvällen igår, så himla härligt! En perfekt sommardag :) 
 

Vendela: Sommar dag

Hej! Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera. Har varit lite lat.. Men nu är jag hemma igen och ska komma tillbaka på banan! 
Idag bjuder stockholm på sommar väder så jag, Emma-Karin och Jonna ska sola och bada :) Ha en bra dag!
 
 

Emma-Karin: In the garden

 
Två bilder jag tog igår, hörs senare!

Emma-Karin: Call me the dogwalker

Hej!
 
Har precis kommit in från en promenad med hundarna. Som jag nämnde i ett annat inlägg så jobbar jag extra med hundarna denna vecka. En promenad på morgonen och en vid tre-tiden. Så efter denna vecka så kommer jag äntligen ha lite pengar i plånboken. Jag är verkligen den personen som aldrig har pengar haha. Jag kommer ihåg nån gång när jag och Vendela var och i Nacka Forum och jag skulle kolla hur mycket jag hade på kortet, hehe, jag hade typ 16 spänn... Aja, men nu så blir det annat, yeey!
Annars då? Vädret är väl lite trist, grått och duggregn, så nu sitter jag på sängen och ska ÄNTLIGEN börja testa lite i mitt Photoshop. Jag fick Photoshop Elements 11 på köpet när jag köpte min kamera, men jag har fortfarande inte tagit mig tid att lära mig. Önska mig lycka till, kram.
 

Emma-Karin: Söndags

Hej! Har glömt att visa/berätta om den fantastiska frukosten som bästa Vendela gjorde iordning åt oss i söndags när jag sov hos henne. Och jag sov då under tiden hon gjorde det, hehe. Gott var det verkligen, ååå, tack min finaste!
 

Emma-Karin: LOL

Hejsan! Ville bara visa er en tröja som min kära moster köpte till mig när dom var här. Jag säger nämligen lol hela tiden, så hon kunde inte låta bli att inte köpa den till mig, tack så mycket :) Den är i alla fall från Monki och kostade hundra kronor!
 

Vendela: Dagens

 
 
 
 
Byxor från Dr.denim // Tröja från Angelica Blick // skor från H&M // Glajjer från Gucci // Jeans jacka från Bik Bok // ett armband frpn Cornelia Webb // en ring från Isabel Lennse(som man inte ser)
 

Vendela: Skåne dag 1

Hej! Som Emma-Karin skrev så är jag nu i skåne och hälsar på släkt! Idag har vi..
 
 
Ätit lunch på ett mysigt fik.. 
 
 
Vi har gått i affärer och fikat i trelleborg..
 
 
Vi har ätit super god glass..
 
 
Och vi har promenerat :) Nu ska vi äta och sedan ska vi gå och spela boule!

Emma-Karin: Hästpojken

Hej, sorry för den dåliga bloggningen! Jag jobbar extra med hundarna denna vecka, så jag haft fullt upp. Vendela har åkt ner till Skåne med sin familj, och kommer vara där ca en vecka, så jag ska se till att uppdatera bra här nu. I alla fall så ska jag göra mig iordning nu, för ikväll ska jag gå och se Hästpojken live på Gröna Lund. Jag har köpt Gröna Kortet, vilket innebär gratis inträde hela säsongen så detta blir min tredje grönan konsert i sommar. Superkul! Hästpojken är dessutom grymt bra, så jag är supertaggad. Vill bara passa på att tjata lite till om Håkan, men det är bara en vecka kvar nu liksom, shit! Jag dör av längtan! För att gå tillbaka till det ursprungliga ämnet så får ni en jätte bra låt med Hästpojken som jag antagligen får höra ikväll. Ha det bra, kram.