Vendela: Half Baked

Hej! Idag har varit sista dagen med prov, inlämmningar och riktiga lektioner. Jag är så himla glad över att det äntligen är över! Nu ska den här super bra dagen avslutas med Half baked och Let's dance :) 
 
 

Vendela: Outfit 31/5

 
 
 
 
Klänning - H&M // Väska + jacka - Bik Bok // Skor - Converse // Klocka - Triwa // Solisar - Gucci // Skärp - Primark
 

Emma-Karin: Pure Happiness


Emma-Karin: Instagram

Hej! I brist på annat, eftersom att jag sitter hemma sjuk hela dagarna, så får ni det senaste från min Insta, @emmakarin_hiller :)


Emma-Karin: 30 maj

Hej! Är fortfarande hemma från skolan, så jag har inte så mycket roligt att blogga om... Här har ni i alla fall min frukost imorse :)
 

Vendela: I heart It

Hej! Förlåt, förlåt, förlåt. Hela dan igår och hela dan fram tills nu har mitt internet inte fungerat här hemma. Sjukt irriterande. Men nu är det tillbaka som tur är!
Igår satt jag inne en hel del på weheartit och hittade massa fina bilder, här är några av dom:
 
   
 

Emma-Karin: Jeffrey Campbell

Hej fina ni. Sitter och letar skolavslutningsskor på alla möjliga olika sidor just nu. Har dreglat över dessa Jeffrey Campbell skor här nedanför sedan Matilda Engdahl la upp dom på sin blogg. Dom är så så så snygga!
Som sagt så satt jag nu och letade efter ett par skor till skolavslutningen, och då hittat jag dessa nedanför! Hur snygga är inte dom?? Också från Jeffrey Campbell fast i sneakersvariant, jag föll verkligen för dessa! Dock så passar dom kanske inte till skolavslutningen och så dom kostar lite mer än vad jag har råd med, 1069:- på Smartgirl.se. Men dom skulle passa till typ alla mina kläder, nej jag älskar verkligen dom här skorna!
Klicka på bilderna för att komma till skorna ;)

Emma-Karin: Bright Eyes

Hejsan!
Är tyvärr hemma idag igen från skolan, men jag mår mycket bättre nu. Gick upp vid sex-tiden och käkade frukost, och sen kunde jag inte somna om, så jag har legat i min säng och lyssnat på musik, kollat skolavslutningskläder, möbler till nya rummet och tittat på How I Met Your Mother. I alla fall så laddade jag ned en app som heter Tunein Radio, i den så kan man lyssna på typ alla radiokanaler i hela världen, och det funkade faktiskt riktigt bra ;) Så jag satte på någon amerikansk indiekanal och så spelades det en jätte fin liten låt som jag genast sökte upp på Spotify. Bandet hette Bright Eyes och här har ni några quotes från deras låtar ;) Ha en fin dag!
 
 
Bilderna är gjorda i Tune Wikis lyrics art på Spotify (av mig) :)

Emma-Karin: Sjuk

Hejsan, jag har gått och blivit lite sjuk igen. Jag är alltså hemma från skolan idag. Något positivt är i alla fall att jag har hittat kamerasladden, så här är några bilder med lite osammanhängande redigeringar ;)
 
 
 

Vendela: Smoothie

Hej! Jag kom hem alldeles nyss och var så himla varm så jag gjorde mig en smoothie på hallon, äpple och turkisk yoghurt. Hade även lite vi choklad på toppen. 
Jag ska snart ut med hunden och lite senare på piano lektion. Men jag måste ju också passa på att sola lite innan solen går ner, får se om jag hinner det. Ha det fint!
 
 
 
 

Vendela: Jag längtar efter..

- Kliande myggbett
 
- Att bada på kvällen
 
Tumblr_mjf1rgyv6p1rlnpfjo1_500_large
 
- Adrenalinet av att gå på sommarlov
 
- Att se Kent, Lars Winnerbäck, Tallets man on earth, Urban Cone, Robyn, Miss li, Johnossi, Adrian Lux, Petter, Timo Räisinen, Nause och Oskar Linnros live
 
- Att sova under stjärnorna
 
Large
 
- Känslan efter en Kent konsert
 
- Att fota på en äng med blommor
 
Large
 
- Frukostar på balkongen
 
- Att springa på en strand i Thailand
 
Tumblr_luq4hmpvbv1r29t5yo1_500_large
 
- Att umgås med mina fina vänner 
 
- Varma kvällar
 
- Att se solen gå upp
 
Large
 
- Jag längtar efter sommaren.
 

Alla bilder från Weheartit
 

Emma-Karin: Klantarsel, det är jag det

Hej!
Jag är så himla klantig. Jag hittar inte min kamera USB-sladd, fast jag använde den igår (??). Mitt rum är verkligen en röra nu när jag håller på att byta rum, så jag skyller på det ;) Annars då, har fått feber igen (älska mitt imunförsvar), mycket plugg, men jag slutade vi tolv idag så det känns okej hehe :D Tills dess att jag hittat sladden så jag kan ladda över dagens bilder så får ni en fin liten bild, ha en bra kväll!
 

Vendela: Raindrops

Hej hörni! Slutade vid tolv i dag och eftermiddagen spenderades hos världens bästa häst! Sedan har jag bara pluggat matte, ätit kakor och druckit te. 
Jag har förresten fått önskemål om att göra ett inlägg om hur jag sköter mitt hår, och jag ska se till att fixa det i veckan! 
 
Den här bilden tog jag igår när det var lite regningt och allt vatten låg så fint på löven
 
 
 
 

Emma-Karin: Herregud

Fick ett sms av Vendela igår kväll med den här bilden. Herregud säger jag bara, extrem lycka! :)

 

 


Vendela: Summer Outfit

 
Allt är från Bikbok förutom skorna som är från H&M. 

Emma-Karin: Klappar och Slag

 
God Morgon, idag slutar jag innan lunch (ren lycka) så jag kommer nog hinna ta lite bilder till er då. I alla fall så vill jag bara tipsa om att om några få dagar (29 Maj) så släpps Oskar Linnros nya album "Klappar och Slag". Ni har säkert redan hört singeln "Hur Dom Än" som verkligen är grymt bra och det är även ett flertal andra spår från skivan som redan har släppts. Finns på Spotify :)

Vendela: Mys kväll

 
 
Regning söndag kväll med en stor kopp te och senaste Vecko Revyn. Kärlek till det. Ett perfekt avslut på en helgen. Vad gör ni?

Emma-Karin: Helgen

Tjena! ♥
 
I helgen hade våran familj som sagt massor med gäster, så då kom Vendela hit och gjorde mig sällskap. Vädret var verkligen fantastiskt, så det var jätte härligt!
 
 
 
 
Den här sista bilden är tagen av Vendela, jag och mina små vovvisar som jag tar hand om en gång i veckan.

Emma-Karin: Min lunch

Hejsan, min lunch idag. Melon, hallon och vaniljyoghurt på en pankaka, mums :)
 
 

Godmorgon!

Hej! Nu har vi vaknat och käkat frukost framför O.C :) Vi gjorde en underbart god smoothie! 
 
 
 

Emma-Karin: Inspiration

Tjena! Just nu är jag och Vendela hos mig och min familj har massor med gäster här, ha en bra kväll :)
 
 
 

Vendela: Mot E-K

Nu är jag på väg till Emma-Karin för en klassisk Vendela & Emma-Karin kväll. O.C och snack ända in på små timmarna. Mysigt! :)


Vendela: Utefrukost

 
 
 

Vendela: Friday

       
 
 
 
Hej! Fredag idag, weey! Jag har haft maximal otur idag. Fick en boll rätt på näsan(typiskt mig), och sedan blev jag utelåst och fick klättra flera meter upp på min altan(det var nog en vacker syn). Men annars har det varit en bra sag och jag har varit på super humör! Men man kan ju inte vara annat när det är fredaag! 
 

Emma-Karin: Fredag 24 Maj

Tjenare! Fredag här, ååå så skönt. Blir att fira pappsen idag för han fyller ååååår, grattis! Några flummiga bilder på mig nedanför. Ha en bra kväll!
 
 

Vendela: Demonstrationer mot sexism

 
Imorgon kommer jag(förmodligen) att delta i demonstrationer mot sexism. Ses vi där?
 

Emma-Karin: Appar

Hej, sorry för usel bloggning idag... Pluggandet har tagit upp min tid idag tyvärr. Här har ni i alla fall lite snabbt mina olika slags favoritappar för mobilen :)
 
Twitter - Min sociala favoritapp
 
Evernote - Min favorit plugg-app
 


We Heart It - Min favorit bild-app
 

Vendela: Dagens låt

 
 
 
Dagens låt, Atlas - Things we left behind. Deras lite halvkassa video och en mörk oskarp bild från mig, men låten är värd mer! 
 

Vendela: Aztec

 
 
 
 
Hej! Detta här följde med mig hem igår, såå nöjd! Shorts från H&M och bikini från Carlings.
Provade även avslutningsklänning, jag ska köpa den fast i en annan storlek som inte fanns i den affären. Så jag ska åka runt till alla carlings affärer för att få fatt den i rätt storlek!
 

Emma-Karin: Summer clothing

Hej!
Sorry för dålig bloggning från min sida idag. Efter skolan så drog jag och Vendela till Nacka Forum och köpte lite saker och kollade runt. Det börjar ju dra ihop sig till skolavslutning, så jag är just nu på jakt efter kläder att ha då. Jag har hittat en kjol från Missguided, men inget att ha till. Jag kan inte bestämma mig för vilken modell jag vill ha, vad tycker ni, lång eller kort?
 

Vendela: Bikini

 
Herre gud. Den här bikinin är så himla snygg! Finns för totalt 249 kr på carlings. 
 

Vendela: Skolavslutning

 
Såg den här och blev kär. Somrig, enkel, vit, transparant tyg, öppen rygg, whats not to love? Det är det enda alternativet jag har till skolavslutningen och jag känner mig ganska säker på att det blir den här. Jag ska prova den i affären och se hur jag ska lösa det med ryggen, funkar det med Bh eller måste jag investera i en free bra? Men vad tycker ni, blir det en bra skolavslutnings klännig?
Förresten så tänker jag var jobbig och inte skriva vilken affär den är ifrån, haha. It's mine.
 

Vendela: Du är en ljusglimt i dimma

 
 
 
 
I söndags kom det plötsligt jätte tjock dimma, så jag kubbade ut med kamera och stativ och fotade innan dimman försvann. Såhär blev det. Förstår ni vad tjock dimman var? 

Vendela: första mobilblogg

Hej! Trots att jag inte har något plugg att göra så har jag inte så mycket tid över till bloggning.. Så därför blir det min första mobilblogg!
Ni undrar säkert vad som hände med filmerna jag skrev om i lördags, det gör jag med. Helt plötsligt så var dom borta! Så himla surt. Jag gör om dom och lägger upp så fort jag får tid, promise.
Annars då? Trött som tusan och idag är en åka runt och göra massa saker dag. Men ikväll ska jag ta det lugnt med en stooor kopp te och Gossip Girl, längtar. 


Emma-Karin: Frida Skoglund

 
 
Hej, jag är med och tävlar om ett lyxit kit från Lumene på Frida Skoglunds blogg! Så tips att gå in där och tävla, klickar du på bilden så kommer du till tävlingsinlägget. Sista tävlingsdag är nu på söndag, lycka till :)

Emma-Karin: Beyoncé

 
 
Några guldkorn från Beyoncés sammarbete med H&M, jag vill ha :)

Emma-Karin: Yummie

 
Tidigare idag gjorde jag mig en riktigt smarrig smoothie med massor med banan & hallon och lite blåbär, super fräscht!

Emma-Karin: TGR

Hej!
Jag är fortfarande lite sjuk sen i helgen så jag har varit hemma från skolan idag, men hoppas på att kunna gå imorgon. Trots sjukdom så hann jag i alla fall med lite shopping. Det är alltid kul när man hittar unika affärer som inte finns här hemma, vilket var precis det som hände nu. Det fanns en väldigt billig kjedja med lite blandade saker där vi köpte massor med olika saker. Butiken hette TGR, och jag köpte två tygkassar, en smyckeshand, en nagelfil och en ögonfransböjare :)
 
 

Emma-Karin: Hemma igen

Hej!
Nu är jag äntligen hemma från Ystad och Eurovision. Som jag skrev så har jag varit sjuk hela helgen, så det var ju synd. Tyvärr så var jag även tvungen att lämna ifrån mig min kamera inne på Eurovision (????), så jag kunde inte ta några snygga bilder. Mitt minneskort har även krånglat, det kunde inte läsas av kameran, jätte konstigt. Så jag har inte kunnat ta så många fina bilder på den extremt söta och pittoreska lilla staden vi bodde i. Men några bilder hann det bli, här är dom :)
 
  Nybakat bröd på morgnarna                            Den vackra stranden Ystad Saltsjöbad
 Ystad Saltsjöbad                                                              Sanden var nästan helt vit, så fint
 
Lite mobilbilder från Eurovision & våran stadsdag. Så fort jag såg Subway skylten så blev Ystad en fantastisk stad i mina ögon.

Vendela: Bästa Clara Henry

 
 
 
 

Vendela: Black and White

 
 
 
Lite fler bilder från när jag fotade syrran förra helgen! Jag är verkligen super nöjd. Vad tycker ni?
 

Vendela: Träningskläder

 
Allt är från Gina Tricot, förutom den svarta och mönstrade sport Bh:n och det rosa linnet som är från H&M
 
Kollar lite träningakläder samtidigt som jag tittar på Eurovision song contest. Ååh, om jag bara hade mer pengar..
 

Vendela: Redigerar

 
 
Hej! Jag har precis spelat in massa material till två filmer och håller på att redigera dom nu! I den ena berättar jag om mina presenter och i den andra pratar jag allvar. Så det blir lite av varje ;) 
Annars då? Ser ut att bli en hemma helg för min del. Igår mådde jag dåligt och orkade inte göra något, idag har jag har jag tusen saker att göra, ikväll så ska vi fira att min syrra har kämpat som ett djur för att komma dit hon är idag, och imorgon så måste jag plugga som en idiot. Aja, jag får göra massa saker nästa helg istället! 
 

Vendela: Bästa hunden

 
 
 
Hej! Började dagen med en lång promenad i skogen med Malla och Kameran! Dom här är några av bilderna jag tog. När jag kom hem så tränade jag på en gång medans jag var varm och nu är jag heelt slut. Blev klar för ca en timme sedan men mina ben är fortfarande helt skakiga, haha. Nu skajag hoppa in i duschen, sedan spela in lite filmer till er! Vad har ni för er? 
 

Emma-Karin: Ystad

Hej, just nu är jag i Ystad. Idag blir det Eurovision, men jag har gått och blivit sjuk så det suger. Har jääääätte dåligt internet, men jag kan konstigt nog posta saker på Instagram och Twitter, så följ mig där :) emmakarin_hiller på Instagram och EmmaKarinHiller på Twitter, ha det gött!


Vendela: Idag är en sådan dag..

 
..när jag inte orkar någonting. Efter skolan åkte jag hem, drog ner gardinerna, la mig i sängen och lyssnade på Ray Lamontagne. Jag har så grymt ont i huvudet. Ville bara vara i mörker och inte göra något annat än att ligga ner. Men nu känns huvudet lite bättre. Men jag vill ändå inte göra någonting, inte fota, inte blogga, inte vara social. En riktig blä eftermiddag är det. Men vädret var ju fint i alla fall. 
 

Vendela: Fullt upp

 
Hej hörni! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft fullt upp och Emma-Karin har spenderat hela eftermiddagen  och kvällen i en bil påväg till malmö och Eurovision song contest. Men i helgen kommer bli bättre uppdatering :)
 

Vendela: kent

Nu är bara 100 dagar kvar till endags festivalen med Robyn, Lars Winnerbäck och... KENT! Asså ååh jag längtar så himla mycket!! Jag och Emma-Karin är så himla taggade!


Emma-Karin: I mina lurar

Hej!
 
Idag har jag bara pluggat och tränat, som jag skrev förut, jag ska nämligen åka iväg till Malmö imorgon, så jag missar en dag i skolan så jag försöker plugga ikapp det redan nu. Jag och mina yngre bröder fick i julklapp att få se Eurovision repetionen så det är därför jag åker iväg. Jag har aldrig varit i Malmö förut, så det blir kul. Men nu tänkte jag dela med mig lite av vad jag lyssnar på just nu :)
 
Hela Håkan Hellströms nya album, asså så sjukligt bra.
 
 
 
 
 
 

Vendela: If you close your eyes

 
  
 
Röda läppar, Gucci och en stram tofs = det här. Vad tycks? Längtar tills jag tar ut tandställningen och kan ha färg på läpparna, just nu kladdar det bara av sig på rälsen och ser fruktansvärt fult ut. Men det funkar iaf för bild tagning! 
Rubriken: Pompeii - Bastille som jag haft på huvudet hela dagen :)
 

Emma-Karin: 15 maj

Tjenare! Här har ni en bild på mig idag. Eftermiddagen kommer bestå av plugg och fotboll. Ha det bra!


Vendela: Eyeliner

 
Hej! Såhär ser jag ut idag, eyeliner och håret uppsatt i en boll :) 
Ska snart ut med hunden, sedan blir det styrketräning en dusch och seda ska jag fota. Måste även plugga en kort stund, men om man bortser från det så blir det en perfekt eftermiddag :)
 

Vendela: Flowers


 
 
 

Emma-Karin: Mellis

Hej! Idag har jag inte gjort alltför mycket. Jag åkte direkt hem efter skolan för att ta ut hundarna och sedan har jag bara käkat, lyssnat på musik & pluggat. Här har ni lite bilder på mitt mellis, ha en bra kväll :)

 

Vendela: Fina syster

 
 
 
 
Fick fota Wilma i söndags. Känner att jag måste börja fota andra än bara mig själv(haha). Jag kommer ju inte tjäna pengar i framtiden på att fota mig själv så jag måste öva ;) Det kommer hur som helst upp fler bilder snart, men här har ni några :)

Vendela: Min 15-års dag

 
 
Började dagen med frukost på sängen.
 
 
Tog min första bild på mig som 15 åring.
 
 
fikade med bästa familjen och öppnade fina paket :)
 
 
<3
 
 
Vi åt mina favorit rätter, Lax tartar och även rom toast. GUD vad gott det var!
 
 
 
 
Kvällen avslutades med att spela spel och doppa frukter och bär i choklad + lite Ben & Jerrys på det. Asså åh så gott. 
 
Jag fick även bakelser av min vänner, många fina gratulationer, firade min straffmyndighet med att begå ett brott(haha) och badade med hunden. En riktigt bra dag blev det, och det känns som att det var jätte länge sedan när det var lite mer än en vecka sedan! Ska förresten göra en video där jag visar min presenter :)
Tack till er som gjorde dagen så himla bra! <3

Emma-Karin: Instagram

Hej, här har ni några av mina senaste bilder på Instagram, @emmakarin_hiller, följ den gärna :)

Bild 1 Jag och Sara Montazami / Bild 2 Underbara Kungsträdgården / Bild 3 På stranden med kusin / Bild 4 Lilla jag


Emma-Karin: American Smoothie Pancakes

Hejsan!
 
Vilken underbara dag det är, igen :) Tyvärr så har den och kommer att spenderas mest inomhus, håller nämligen på att rensa ur mitt rum, då jag ska byta rum. Har även rensat ur min Photo Booth på datorn, från början hade jag ca 1800 bilder och nu har jag 94 st, så det var vääääldigt mycket skräp ;) Utom det så har jag dansat och ätit en ny grej. Nämligen Amerikanska pannkakor med smoothie och bär på. Har ni testat? Det hade inte jag i alla fall, men det var ganska gott faktiskt, men det ser lite mysko ut. Här har ni bilder på det i alla fall!
 
 

Emma-Karin: Top Shop

Hej, här är några bilder på tröjan jag köpte i fredags inne på Top Shop :)
 

Vendela: Smile like you mean it

 
 
 
 
 
 
Hej! Såhär blev bilderna igår. Det var super fint ljus så jag tog typ 50 bilder, haha. Men passa på och njut för det är väldigt ovanligt att jag ler med tänderna så det lär dröja innan ni får se det igen, haha ;) 
Nu ska jag gå och köra ett Zumba pass! :)
 

Emma-Karin: Flowers

 Hej!
Som jag skrev så var jag, kusin och moster i stan igår och shoppade. Jag köpte faktiskt bara EN enda sak, måste vara rekord. Det var i alla fall en tröja från Top Shop, väldigt fin. Vi gick i alla fall förbi Kungsträdgården lite snabbt så jag hann knäppa lite bilder, här är dom :)
 
 
 
 

Vendela: Kreativ dag

Hej hej! Igår gick jag upp tidigt och åkte iväg till stallet med Johanna och körde ett hårt pass med Gletta så hon skulle se fin ut på bilderna som Johanna tog på oss. Jag ska rensa lite och lägga upp dom bästa bilderna här. 
Nu har jag precis kommit hem från en lång prommis med vovven och planerna för resten av dagen är att fota, göra collage, pyssla med en minnes burk och lite annat som man bara hinner när man är ledig. Känner att jag har massa kreativitet som jag måste göra av någonstans, haha. 
 
 

Emma-Karin: Let's Dance

Hej, just ni sitter jag inne i Let's Dance studion. Min moster och hennes familj är nämligen väldigt intresserad av Melodifestivalen, Let's Dance och sånna program så hon hade fixat gratisbiljetter. Ha en bra kväll ;)


Emma-Karin: Stan

Hej, idag har jag moster och kusin en statsdag, supermysigt ;) Här är en bild på dom underbara blommorna i Kungsan!


Vendela: You're beautiful

 
Såg den här på systrarna backströms blogg och blev så glad av den så jag lägger upp den här också :) Det är bara dra i bilden så kommer det nya gulliga meddelande för varje gång du drar. Puss

Vendela: Igår

 
Och ja, det ligger en korv på marken, haha.
 
 
 
 
Jag, Johanna, Alva och Moa köpte med oss korv, någon slags baguett, marshmallows, chips och en grill och gick till bagarn. Vi satt där ett tag tills det började regna, då gick vi hem till Alva och var där ett litet tag och sedan åkte jag hem och var hemma ganska tidigt då jag var väldigt trött. Väldigt mysig grill kväll och det kommer definitivt blir flera denna sommar :) 
 

Emma-Karin: En underbar sommardag


 
 
 
 
 

Emma-Karin: Sommardag

Hej, nu har mina kusiner kommit hit, så bloggningen kommer inte att vara den bästa. Här är lite oredigerade bilder från dagen, tagna av mig och kusin :)
 
 
 
 

Vendela: Pannkakor

 
 
 
Dagens lunch: Pannkakor med hallon i. Super gott! 
 

Vendela: Godmorgon!

 
 
Godmorgon! Jag ska äta lite frukost nu och sedan sticka iväg till stallet. Får se vad jag hittar på efter det. Ha en bra dag :)
 

Vendela: Love

 
 
 
 
 
Shorts från H&M // Linne från Carlings // Klocka från Triwa // Solisar från Ray Ban // Skor från Converse
Det var väldigt varmt idag så jag körde på shorts, kändes så bra att kunna vara ute i bara ben! Blev riktigt riktigt nöjd med bilderna, vad tycker ni?
Skalet fick jag idag av Jonna i födelsedags present, jag hade spanat in det på fyndiq och nu äntligen fick jag det! Visst är det snyggt?

Vendela: Dagens låt

 
 
Dagens låt, NoNoNo - Pumping blood
 

Emma-Karin: Bra dag

Hej, idag har det varit bra. Jag har shorts på mig (utan tajts till och med) och vi har insett hur många gryyyyymma konserter det är på grönan i sommar. Bl.a Johnossi, Miss Li, Adrian Lux & Tallest man on Earth, så vi ska se till att köpa gröna kortet. Dessutom så är det reklam överallt för Kentkonserten, tagga tagga tagga :))) Sen är ju vi lediga i fyra dagar nu, vilket inte är helt fel! Efter skolan så åkte i alla fall jag hem till Vendela och spelade Kent Singstar, som hon fick av mig i present. Haha, det var väldigt kul och nu sitter jag på bussen hem, har träning ikväll så det vart en kort sväng hos Vendela. Planerna för resten av dagen är fotboll, fixa rummet och göra i ordning för kusinerna som kommer idag. Ha en bra kväll!


Emma-Karin: Eyeliner

Hej, HERREGUD vad varmt det har varit här. När jag kom hem så tog jag som sagt en promenad med hundrarna i bara shorts och linne, och då var jag ändå väldigt varm :) Ååå, så himla härligt alltså! Okej, men igår så köpte jag i alla fall en eyeliner från IsaDora so jag vill tipsa om. Fine Liner Eye Stylo heter den och kostade 99 kr på Åhlens. Jag som aldrig har haft en eyeliner förut, tyckte att den var väldigt enkel att måla med, plus att den höll bra på träningen och i duschen. Så här har ni lite bilder på dagens "face look", hehe ;)
 
 
 

Emma-Karin: Gulliga människor

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från mina grannar. Varje vecka så går jag nämligen ut med och tar hand om två stycken hundar som bor på min gata, så jag var hos dom ett tag. Hundarnas ägare är så himla snälla och idag så hade deras matte rensat ur lite i sina parfymer och nagellack, så jag fick det hon inte ville ha :) Yippie, dom är så omtänksamma och snälla!
 
 
 
 
 
En parfym från Victorias Secret / En parfym från Guerlain / Ett nagellack från Viva La Diva / Ett nagellack från Star Gager / En ny lotion från Boots

Emma-Karin: Soooommar

Sitter och steker lite i solen nu, 20 grader och jag klagar verkligen inte :)


Vendela: Solig eftermiddag

 
 
Guud vilket sommar väder! Jag håller på att avlida i mina mörka jeans, haha. 
Planerna för eftermiddagen är att gå med vovven, gå på piano lektion, träna och plugga :) 
 

Vendela: Inklippt

 
Jag lyckades klippa in något i en bild! Kanske inte jätte snyggt, men jag gjorde det i alla fall, haha ;) Jag är fattar verkligen ingenting av photoshop och blir mest frustrerad när jag håller på med det, men jag får ha tålamod.. Men jag kommer fortsätta redigera i picmonkey tills jag känner att jag kan gå över till photoshop :)
 

Emma-Karin: Dagens outfit

 
 
 
 
Linne från JC / Shorts från BikBok / Tajts från H&M / Skor från Dr. Martens
(Och nej den där vita pricken på min näsa på sista bilden är inte alls glass, hehe, absolut inte ;))
 
Hej, idag har det varit sååå somrigt! Jag hade som ni ser linne och shorts på mig (med tajts under, men ändå) och så åt jag en stor glass i solskenet, älska :) Hemma från fotbollen nu, ska plugga lite och göra mig i ordning, sen ska jag sooova, intressant. Ha en bra kväll!

Vendela: Hemma dag

 
Jag stannade hemma från skolan idag, är inte helt frisk än. Men imorgon är jag back on track. Idag har jag gjort en film till er(går inte att ladda upp men snart ska jag lyckas), tittat på teen wolf, kollat på klipp om Photoshop och nu ska jag äta en muffins som jag fick av Emma-Karin på min födelsedag :) Vad har ni gjort?
 

Emma-Karin: Vårsol

Hej, alltså min dator, den är så seeeg. Den var väldigt seg idag när jag skulle redigera lite bilder i Photoshop, och lite senare så dog den helt (?). Så det är min ursäkt för den uteblivna uppdateringen. Nu har jag i alla fall precis kommit hem och dushat efter en fotbollsmatch. Dagen har bestått av en lång och härlig sovmorgon, dans, fotboll och sol. Gårdagen var jättemysig och vi kollade bl.a på Spider-man och dog lite över hur snygg Andrew Garfield är (som spela Peter Parker). Här är lite bilder från idag. Det har verkligen börjat blomma hos oss nu, så underbart :)
 
 
 

Vendela: Photoshop

 
            
 
Den första bilden någonsin som jag redigerat i Photoshop. Asså jag var helt lost och hade ingen aning om vad jag gjorde, haha. Men det ska bli kul att lära mig hur photoshop fungerar så jag kan redigera super bra bilder! 
 

Vendela: Jag är en storm från ingenstans

  

Asså åh, Håkan Hellström. Hans röst, hans texter, hans melodier. Rubriken är från låten Det kommer aldrig vara över för mig. 
Bilderna tog jag för ett tag sedan, ligger nämligen begravd i min säng och känner inte riktigt för att ta lite fina bilder till er så det fick bli dessa. Är för övrigt väldigt nöjd med dem :)
 

Vendela: Mina fina vänner

 
Hej! Kvällen igår var jätte rolig! Men tyvärr så mådde jag inte helt bra, jäkla förkylning. Men jag fick jätte fina presenter och hade jätte roligt trots sjukdom! Idag har jag vaknat, hämtat mat och sedan lagt mig i sängen igen, och jag lär nog ligga här resten av dagen. Mår inte alls bra.. Men om jag tar lite tabletter och sminkar mig lite så kan jag kanske göra en video där jag visar vad jag fått för födelsedags presenter :) 
 

Emma-Karin: Dop

Hej! Idag har jag hjälpt till på Alvas lillebrors dop vilket var jätte kul ;) Nu sitter vi på Alvas golv och ska snart åka över till Vendela för att fira henne, ha en bra kväll!


Vendela: Vecko revyn + B&J

 
 
Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse, så jag ska snart börja gör mig iordning och fixa lite inför ikväll då mina underbara vänner kommer hit. Men innan jag gör det så ska jag läsa min vecko revyn och äta glass :) 
 

Vendela: Födelsedags outfit

 
 
 
Igår hade jag på mig byxor från Dr.Denim, bustier från Gina Tricot, skjorta från Bik Bok, Skor från JFR, Solglasögon från Gucci, klocka från Triwa(<3) och en ring från Isabel Lennse(<3). Sötaste katten ville också vara med på bild, haha. 
 

Vendela: Sjuk

 
Hej! Jag sitter och dricker te ur min fina kopp jag fått av min fina syster. Jag har tyvärr gått och blivit riktigt förkyld så istället för att hjälpa tillv vid Alvas lillebrors dop så ska jag sitta hemma för att bli bättre till ikväll då jag ska ha tjejmiddag. Jag lyckas alltid tajma in mina förkylningar super bra, blev till exempel sjuk när jag var i london i höstas. Men jag ska trycka i mig massa C-Vitamin och tabletter så blir det nog bättre :) 
 

Vendela: 15 år

 
Femton år nu! Wooo! Jag tar lite ledigt från bloggen idag, men jag skriver imorgon om hur jag haft det under dagen. Puss och kram
 

Emma-Karin: Bästiii

Grattis världens finaste vän! Det finns inga ord som beskriver hur viktig du är för mig, jag älskar dig! Hoppas din födelsedag blir bäst! Grattis min lilla power puff pingla! Puss :*


Emma-Karin: Shoes

Hello, sitter just nu i bilen påväg till min släkt för lite födelsedagsfirande, så det är så jag kommer spendera min kväll. Idag har varit en bra dag och imorgon blir det att hjälpa till på ett dop och sedan hem till Vendela för att fira henne :) Här är en Iphonebild på kvällens skor, ha en bra kväll!


Vendela: fjorton snart femton

Firar sista kvällen som fjortis med att lyssna på bästa Kent och tänka på året som gått. Imorgon kommer det vara bakom mig och mitt femtonde år kommer bli bäst!


Emma-Karin: Dagens

Hejsan!
Idag har jag pluggat gärnet, vi har en redovisning imorgon och vi har haft jätte lite tid i skolan... :/ Aja, som jag skrev förut så fyller Vendela år imorgon, så det blir roligt :) Jag hann ta en liten paus från plugget och tog några snabba bilder på min outfit idag.
 
 
 
Tröja från Gran Canaria, Halsband från Style by Tyra, Byxor från Cheap Monday (som jag fått låna av Vendela tills vidare)

Vendela: Kläder för dagen

 
 
 
 
Tröja - Gina tricot / Jeans - Dr.Denim / Ring - Gina Tricot / Bustier - Gina Tricot
 
Jag hann ta några bilder på min outfit imorse. De var väl inte helt perfekta bilder men jaja. Har nästan bara kläder från Gina Tricot idag, haha. 
 

Emma-Karin: Sunshine

Hej! Idag har det varit underbart väder, sol sol sol :) Just nu sitter jag och pillar lite med Vendelas present, hon fyller år imorgon! Ha en bra dag!


Vendela: pollen

Hej! Fick typ en pollen attack idag och åkte tidigare från skolan, kände mig jätte förskyld pga allt pollen.. Men som tur är kan jag i alla fall sitta i gräset och fortfarnade kunna andas! Jag har precis ridit och ska snart åka hem :)


Vendela: Du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

 
 
 
 
Jag brukar alltid köra på mörk ögonskugga, mycket eyeliner och mascara men nu körde jag raka motsatsen. Puder på ögonlocken och fransarna och till och med lite på läpparna, haha. 
 

Vendela: 5 träningstips

 
- Sätt inte för höga mål i början. Det går inte att träna varje dag och du kommer bara känna dig dålig när du inte hinner. Sätt därför lägre mål och känn dig stolt när du klarat av det. Med tiden kan du höja ribban!

- Träna inte för ofta. Låt musklerna återhämta sig och låt dig själv hinna ladda om och tagga till nästa träning. Inte oftare än varannan dag skulle jag säga. 

-Ät direkt efter träning. Även om du mår illa och bara vill svimma, så måste du äta. Jag äter turkisk yoghurt med banan, müsli och sirap. Sirapen som är söt gör så att maten slinker ner även när jag mår illa! Testa att ta något sött till proteinet (som bygger upp musklerna), det kommer hjälpa.

- Träna lätt klädd framför spegel. Något som peppar mig är att ha endast shorts och sport bh(så man ser sina muskler) och till exempel lyfta vikterna framför spegeln eller titta på magen när man gör sit-ups. Jag älskar att se när mina muskler får jobba, haha.
 
Och det absolut bästa man kan göra:
 
Tumblr_mgzeq2cnas1rlm0ugo1_500_large
 

Emma-Karin: Dans hela dagen

Hej! Idag så spenderas hela dagen på Siggesta där jag dansar tre shower idag :) Snart är det dags för andra showen, jätte kul! Här är lite bilder från Valborg :)


Vendela: Igår


 
 
 
Igår åkte jag till Jarlaberg och träffade mina kompisar, vi åt en pizza på Jarlahof och gick sedan ner till nyckelviken och tittade på elden. Vi satte oss på ett berg mitt emot och kollade på solnedgången, lyssnade på Håkan Hellström och hade jätte kul. Det kändes väldigt somrigt trots vinterjackorna, haha ;) Efter regn hela dagen så blev kvällen jätte fin med typ världens finaste solnedgång :)