Vendela: livet kom emellan

Well hello there! Helt plötsligt var det en vecka sedan jag bloggade, och jag ber om ursäkt för det men livet kom emellan och jag prioriterar faktiskt det framför bloggen, haha. 
Quick recap:
I måndags åkte jag till Johannas landställe på Ljusterö med Jonna och Viktor och självklart Johanna. Vi hade det hur bra som helst och åkte sedan hem på onsdagen. På kvällen sov Jonna och johanna hos mig och i torsdags var jag och Johanna i stallet. På kvällen var hela järngänget samlat, alltså Jonna, Johanna och Emma-Karin! Senare på kvällen så anslöt även Viktor. I fredags var jag med syrran när hon hoppade fallskärm (så jävla coolt) och sov sedan hos Johanna med Jonna och igår gick vi i prideparaden vilket för övrigt var typ det bästa jag gjort. Så jag har med andra ord spenderat heeela veckan med mina babes, haha, love it. 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och senare på kvällen träffa kompisar :) 
 
 
Och juste, ifall ni undrar vafan alla post-it lappar gör i mitt rum så prankade mina friends mig när de var ensamma i mitt hus häromdagen. Heeeela freaking rummet var täckt av post-it lappar men jag har tagit bort det mesta nu, haha. 

Kommentarer


Namn:
Kommenterar du ofta?

Din e-postadress:

Har du en blogg?

Din kommentar:

Trackback