Oh. my. god

Oh. My. God. 
Vi ska berätta lite kort om gårdagen. Vi var på skansen vid halv tio och blev insläppta tio, vi sprang som aldrig förr uppför backar och trappor fram till scenen. Vi fick asbra platser, nästan längst fram vid staketet. Sen så var vi där hela dagen i typ 30 graders värme och sol, utan skugga. Kul. Men vi hade nutella, jordgubbar, godis och cider med oss så vi klarade oss bra. Plus att det fanns vatten stationer och personal som sprutade vatten på alla människor. 
 
Sedan på eftermiddagen började soundcheck och genrep. Vilket innebär att vi såg alla artister redan innan direkt sändningen! Då stog vi precis vid staketet med bara en rad med människor framför! 
Efter genrep så var då riktigt jävla trångt så man kunde inte sitta ner eller ta sig ut. Så därför fick vi stå upp i två timmar tills det började. Och då hade vi inte ätit på några timmar(endast godis). 
 
Sedan började det. Och asså oh. my. god. 
 
Och sedan började hans egna timma och asså oh. my. god. 
 
Här har ni en video där man ser hur jäkla bra han är och hur galet det var i publiken. Vi stod ca en meter från staketet och det var underbart. Alla skrek sönder sina halsar, man knuffades runt fram och tillbaka, alla hoppade runt och grät, skrattade, skrek och bara mådde så jävla bra. Det var så himla underbart. 
 
Och vet ni vad? Vendela fångade en av dom ca tio-tjugo rosorna dom kastade ut i slutet. Livet kändes komplett.
 
 
Efteråt hade vi inte ätit ordntlig mat på ca 8 timmar så köpte massa korvar och tog oss sedan hem till Vendela :) 

Kommentarer


Namn:
Kommenterar du ofta?

Din e-postadress:

Har du en blogg?

Din kommentar:

Trackback