Vendela: Recently bought

Hej! Jag vet inte om ni alls är intresserade av detta men jag tänkte bara visa lite av vad jag köpt på senaste tiden. Kram!
 
 
Beställde en Ivy Revel bikini som var på rea. Tyvärr fanns den endast i en storlek så den är lite liten för mig, men what ever den är så snygg så det gör inget att den knappt täcker mig :) 
 
 
När jag var på Mallorca passade jag på att shoppa märket Bourjois som är såå svårt att få tag på. Color boost i den mörkaste färgen (finns endast 4 färger), Happy light illuminating primer, Flower perfection loose powder. Jag köpte även en beige Kohl eyeliner från Maybelline. 
 
 
En dag var vi på marknad på Mallorca och då hittade jag de perfekta drömfångarna. Gud vad jag har letat och äntligen har jag hittat i rätt form och färg. Jag köpte den på bilden och en likadan fast vit :)
 
 
På den marknaden hittade jag även denna väska! Jag vet inte hur länge jag varit ute efter en sån här väska och nu har jag en. Love it. 
På bilden ser ni även min Kimono som jag köpte på Brandy Melville härom veckan! Det går inte riktigt att visa den så bra på bild, men nu ser ni i alla fall mönstret haha.
 
 
I Göteborg for vi runt till olika vinylaffärer, skivorna oven köpte jag på Bengans och Andra långgatans skivhandel. Jag fick tag på två The cure vinyler!! En heter mixed up där bandet har gjort nya versioner av några av deras hits, den andra vinylen heter The top. Jag köpte även min favorit skiva (fast på cd) disintigration!! Jag har haft sån tur, det är nämligen inte helt lätt att få tag på Cure vinyler. Åh, vad glad jag är för dom.
 
 
I göteborg hittade vi även världens finaste vintage/second hand butik som heter Pop Boutiqe! Där köpte jag den perfekta Levis jeansjackan och en söt topp :)
 

Kommentarer


Namn:
Kommenterar du ofta?

Din e-postadress:

Har du en blogg?

Din kommentar:

Trackback