Vendela: Senaste tiden

 
Hej! I måndags hade vi super mysigt. Vi satt och drack te med tända ljus och snackade hela kvällen, och sedan slutade det med att vi sov kvar hos Jonna. Igår så släpade vi oss till skolan. Jag var ofräsch och osminkad i samma kläder som dagen innan, haha. Men som tur var så hade vi temadag i skolan så vi hade sovmorgon och fick sluta tidigt :) 
Sedan på eftermiddagen igår så meddelade Kent på twitter att de skulle släppa singeln den kvällen mellan 11 och 12. Så på kvällen åkte jag till Emma-Karin och vi satt spänt och väntade på singeln hela kvällen och när de äntligen släppte den sprang vi ut och lyssnade på den utomhus(för att inte väcka någon.) och skrek tills grannarna sa till oss, ehrm. MEN DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA! Jag skulle kunna skriva en hel novell om hur mycket jag älskar den, men det ska jag inte göra.. I alla fall så sov vi sedan typ 5-6 timmar och åkte sedan för att möta Jonna och Johanna för att gå på en undersökning. Det var bra nyheter därifrån så det firade med att promenera lite och sedan käka på donken. 
Och nu så ska jag plugga resten av dagen och även ut och springa. Har inte gjort det på hur länge som helst så nu är jag super taggad! 
Jag har haft ett par super bra dagar och allt känns verkligen hur bra som helst, love it! 
 

Kommentarer


Namn:
Kommenterar du ofta?

Din e-postadress:

Har du en blogg?

Din kommentar:

Trackback