Grebbestad 19/7

Halv sju gick vi upp för att fixa oss. En timme senare åkte vi mot Grebbestad, resan tog en och en halv timme. Efter lite felkörning mm hittade vi dit och tog plats i kön. Vi var nummer 13 och 14 i kön. Det fanns ett system, alla skrev på sina händer i vilken ordning man kom dit, och sedan släpptes man in i rätt ordning, så det var ingen stress eftersom man hade koll på vem som var först och sådär. 
Emma-Karins mamma köpte skvallertidningar, chips och godis och en underbar lunch bestående av rökta räkor, fisk och skagen röra. 
Vid fyra snåret kom en turné buss farandes, men den åkte inte direkt in på scenområdet utan tog en annan väg. Vi tänkte, precis som många andra, springa dit och kolla vem det var. Tänk om det var Håkan! Vi stog utanför bussen några minuter, och gissa vad som hände sedan. Håkan kliver ur bussen och utbrister "Hej, vad fina ni är allihopa! Kul att ni är här!" Första personen springer fram till honom, och resten hänger på. Alla kramas och ger brev, får autografer och sånt. Och vet ni vad? VI KRAMADE HÅKAN HELLSTRÖM! Behöver vi säga något mer? 
 
High on life släpptes vi in och sprang fram till staketet där vi stog under hela konserten. Kan ni fatta att vi stog längst fram på en Håkan konsert?? Det var så himla underbart! Vi var så nära och hade ögonkontakt flera gånger med han. Vi skrek, sjöng, dansade rumporna av oss, hoppade och grät en hel del. Det var så himla bra! På slutet fångade Emma-Karin en ros som Håkan kastat. Och det var någon som kastade tillbaka sin ros för att den tappat själva rosen och var endast en stjälk. Så Vendela bad vakten att räcka henne den, så Emma-Karin fick en ros och Vendela fick en stjälk! Helt överlyckliga gick vi bort och köpte oss varsin Håkanpåse och började dra oss hemmåt. Alla var så underbart trevliga och gav oss komplimanger och ville fota oss. En tjej var så snäll att hon gav oss en Håkanaffisch som dom hade hittat på området. Trötta och vansinnigt glada åkte vi hem till Trollhättan och sov stenhårt efter den bästa dagen i våra liv.
 
 
Lyxig lunch!
 
 
När han kommer ut ur Turnébussen!! Jag(Vendela) hade ingen koll på vart jag filmade, hade bara mobilen i handen samtidigt. Så ursäkta att jag filmar på andra människor och lite här och där ;) 
 
 
Precis innan konserten, peppade och glada över att vi stog längst fram :)
 
 
Finaste Håkan(+ Emma-Karin i slutet, haha) sjunger För sent för Edelweiss :') 
 
 
 
 
Efter konserten när vi poseade med våra rosor(/min stjälk) 
 

Kommentarer


Namn:
Kommenterar du ofta?

Din e-postadress:

Har du en blogg?

Din kommentar:

Trackback